29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@AEK içinde bulunduğumuz hafta itibariyle eylülün sonuna daha 1 hafta var. Bakan beyin tv programındaki açıklamasıyla hepimiz bu haftaya kilitlendik.
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@AEK içinde bulunduğumuz hafta itibariyle eylülün sonuna daha 1 hafta var. Bakan beyin tv programındaki açıklamasıyla hepimiz bu haftaya kilitlendik.
Evet hocam da ben salı gününü kastettim. Bugünü işaret eden duyumlar fazla. WhatsApp gruplarında çok konuşulmuş.
-
Facebook grubunda da biri "Bugün açıklanacak.Benim sonucum başarısız maalesef" yazmış
-
@Berkan13 umarım delinin biri kuyuya taş attı hikayesi değildir az öyle geliyor çünkü
-
@RootofAllEvil 4 eylüle benzeyen bir gün oldu kesinlikle. 3-4 anonimin sözde duyumu yüzünden ortalık yangın yerine döndü.
-
tabi inşallah açıklanır valla aralıksız telefona bakıyorum ne olacak diye. çok yorucu cidden.
bu duyumcular bol keseden sallayıp, kesin kesin konuşup büyük günaha giriyorlar haberleri yok.
-
Memurlar forum karışık.
-
Memurlar'ı geçelim zaten, umursanacak bir yer değil. Fakat Facebook grubu an itibariyle yanıyor...
-
@AEK neler deniyor?
-
@Zarahustra bugün kesin geleceğini yazıyorlar. Aralarında bir iki tanesi fake/anonim hesap. Çoğunu uzun süredir biliyorum, trollük yapacak kişiler değiller. Ha, açıklanmazsa ya bir terslik olur ya da onların duyumuna inandığı kişi yanılıyordur.
-
@AEK anladım, teşekkürler.
-
Beyler Gün bugündür. Açıklanacak bugün. Hepinizin hakkında hayırlısı.
NET BİLGİDİR. SONUÇ BEKLEMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
-
Güncel not paylaşabilecek arkadaşlarımız varmı acaba?
-
@BELDO53 mesai bitimine yakın mı olur yoksa akşamı bulur mu
-
@müteşebbis aşırı yanlış zamanda geldin dostum :). 21-22 kasimli başlığa yaz.
-
"Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık" gibi oldu
-
@2pacalypse burdada elinde notları olan vardır diye düşünüyorum yok mu?
-
@BELDO53 hocam iptallendik gibi mi bugun de olmadi sanirim
-
Bugün de gelmeyecek sanırım
-
@birsorumolacaktı saat 5 i geçti hala bir açıklama yok