29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@twetadam evet sayende öyle olmuş.
-
@Dumspirospero en cokda burdan birleşip hakan selcuka tweet atan arkadaşlara üzülüyorum. Bunlar için mi sorduk biz o soruyu keşke trolluklerine devam etselerdi alışmışlar
-
@twetadam hocam konu nedir bilmiyorum ama bu kadar gerilmeye gerek var mı?
-
@twetadam Hakan Selçuk kim? Hakan Çelik'i mi kastediyorsun?
-
@twetadam, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Ayrıca geçen sefer hakan selçuk tweet atan o savcı hakim adayları olmasa ki, aralarında bende vardım öyle bir soru dahi sorulmazdi.
En uyuz olduğum insan tipidir. Bekler bekler birşey yapmaz sonuçlara az kalır cikar prim kasar.
Bence arkdaşım kimin jim olgunu bilmeden sallama. Savcı adayida olsak INSANIZ. Bari icraatın yok ötekileştirme. Saygı duyŞu yazdığınızı okuyorum okuyorum, yine bir şey anlamıyorum. bu nasıl bir üslup?
-
Arkadaşlar sizce yeni sınava çalışmaya başlamak için yeterli süre var mı
-
@çalışma-uzmanı hakkinizda hayirlisi olsun insallah
-
@çalışma-uzmanı hocam zaten kazanmissiniz bu sinavi belli bir saglam temele sahipsiniz hic vakit kaybetmeden hazirlanin cogu insannolumsuz olunca bilgileri tazeyken hazirlanacaktir hic sıkıntı olmaz gayet vakit yeterli
-
@çalışma-uzmanı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Arkadaşlar sizce yeni sınava çalışmaya başlamak için yeterli süre var mı
Hocam bu sınavı bir defa kazanan ikinci, üçüncüyü çok daha rahat kazanır. Tek mesele mülakatın moral bozukluğunu atlatıp konsantre olabilmekte.
Diğer taraftan haddim olmayarak şunu belirtmek isterim: Şartlarınızda önemli bir değişiklik olmadığı sürece tekrar tekrar denemek insanı daha fazla üzmekten öteye gitmiyor. Yani sonuna kadar arkanızda duracak sağlam birini bulmadan tekrar denemek yine aynı olumsuz sonuca yol açıyor.
-
@Berkan13 haklısınız hocam nasip kısmey belkide vakit kaybı olacak ama bir kez daha deneyeceğim
-
@hukukcukişi sağolun hocam inşallah başlayacağım o zaman
-
Bugün gelir mi ki sonuçlar
-
@elitnur Önceki senelerde Bakan Bey'in işaret ettiği hafta açıklanmadığı da olmuş. O yüzden bu hafta %100 gelir demek bana göre zor. Tek emin olduğumuz sürecin artık sonuna geldiği
-
Bugünü de pas geçtik sanırım
-
Gece vakti yeni ilan gelmiş bu hafta mülakat safhası sonuçlanır mı acaba??
-
@RootofAllEvil dostum ben de geceki yazına cevap yazıyordum:) baktım yenisini yazmışsın.. içimde bir his bugünü de pas geçeceğiz gibi..
-
Vergi uzlaşma sorusunun cevabı tekrar değişmedi mi arkadaslar bende ilk başta doğru yapmıştım itiraz üzerine cevap değişti 29d 6y oldu şimdi tekrar bakıyorum 29 a 5 olmuş var mı benim gibi olan
-
@Hayaller71 hocam yanlış görmüş olmayasın bende baktım şimdi toplam 35 soru görünüyor hala.. sende soruyu iptal etmişler demekki :))
-
@Hayaller71 kontrol ettim, 25d-10y dan 26d-9y a dönmüş gözüküyor, cevap değişmiş.
-
Duyumlar arttı arkadaşlar. Acaba geliyor mu yoksa 4 eylül vakası mı? Ben kişisel olarak eylül sonunu bekleyip kafamı rahatlatmaya çalışıyordum ama bu kadar çok yazılınca insan heyecanlanıyor.