29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@çalışma-uzmanı sebep belirtti mi bağlantınız ?
-
@çalışma-uzmanı ciddi misiniz hocam? Liste kesin ve imzalı o halde. Bu dönüşler o evrede yapiliyor diye duymuştum.
-
200 kişilik Il göç asilde olup atanıp da idari yargı hakimlik bekleyen var mı acaba
-
@CosmoKramer ibf kotasından dolayı yeterli gelemediğini belirtti
-
@2pacalypse kesin ve imzalı mıdır bilemiyorum hocam bana bu şekilde dönüş oldu söylemek istedim
-
@çalışma-uzmanı geçmiş olsun
-
@CosmoKramer sağlık olsun hocam inşallah dileyen herkes kazanır ama nasip kısmet
-
@çalışma-uzmanı samimiyetin için teşekkürler dostum, Allah gönlüne göre verir inşallah bundan sonrası için
-
@çalışma-uzmanı sağlık olsun dostum iibf için baya sağlam bağlantı lazım ama pes etme sakın
-
@çalışma-uzmanı hayırlısı olsun hocam. Bir çoğumuz malesef olumsuz haberini alacağız.
-
sonuçların açıklanacağı günü merak ediyorum. burası kırılıp geçicek.
-
@çalışma-uzmanı geçmiş olsun hocam
-
Önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçlar açıklanacak. Kendimiz için en iyisini isteyip en kötüsüne de hazır olmamız gerek. Sonucum olumlu ya da olumsuz gelsin bu yarışta olmak güzeldi benim için.
-
Mevlam neylerse güzel eyler...
Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.
Son hafta... -
@CosmoKramer, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@twetadam sen icra beklemiyor musun, bu başlıkta niye varsın hocam? hakim savcı adayları tweet etkinliklerine gelicek insanlar değilller, yanlış yerdesin. önümüzdeki bu hafta hassas başlığı alakasız işlerle meşgul etme rica ediyorum.
Sen kimsin? Benim sadece icraya girdiğimi ne biliyorsun müneccim misin? Hakim savcı adayları gelecek insanlar değil diyorsun da memurlar.netde yeri geldi mı burda aralarından nasıl konuştuklarını gördüğümüzde oluyor. Burası anonim bir yer tabikii gerçek bilgimi verecek kadar aptal değilim.
Konuşacaksan bos konuşma geçen sever kaç hakim savcı adayının tweet attığınida sana kanıtlarım. Kaldiki icraatın yok bari yapana yapmak isteyene saygı duy -
Ayrıca geçen sefer hakan selçuk tweet atan o savcı hakim adayları olmasa ki, aralarında bende vardım öyle bir soru dahi sorulmazdi.
En uyuz olduğum insan tipidir. Bekler bekler birşey yapmaz sonuçlara az kalır cikar prim kasar.
Bence arkdaşım kimin jim olgunu bilmeden sallama. Savcı adayida olsak INSANIZ. Bari icraatın yok ötekileştirme. Saygı duy -
@twetadam HAKİM SAVCI ADAYI MISIN DEĞİL MİSİN?
-
@twetadam Ne çıkarı ne primi birader? Twitter Adalet Sarayı görevlisi misin, girdiğin triplere bak, senin görev yapıcağın kuruma yazık.
-
@CosmoKramer birader öyle yazmışsın ki savcı hakim adayları tweet atmazlar öyle insanlar değiller. Burada kaç tane arkadaşımın bir araya gelip hakan selcuka isim isik tweet attığınida kanıtlarım sana. Tweet atanlar ne tür insanlarmış onu bir açıkla.
-
Burası da memurlar.nete döndü tanıdığım arkadaşlar özelden konuşuruz hoşçakalın