29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Bizi bitirdiler be hedef ben miyim tayfun modundayım
-
Saat 5 olunca kafalar rahattı en azından . Haftasonu da öyle. Umarım haftasonu açıklanma ihtimalini içeren şeyler söylemez birileri
-
Yaşancıyı cezalandırmadıklarından oluyor bu hep! 2 yalancıyı alıcan bak bi daha yalan söylüyorlar mı
-
@elitnur aynen öyle bi hafta sonu vardı rahat geçirdiğimiz
-
@sayden06 ajshdjakshkjhas meydanda da sallandıralım mı ?
-
Akşamın galibi yine: Sözleşmeli Personelin Karşılıklı Yer Değiştirme Çalışması Sonuçları
-
Kaymakamlık sayıştay mülakatları gibi hakimlik mülakatlarının gece yarısı veya sahurda açıklanacağını hiç sanmıyorum hafta sonu da açıklanmaz. Son 5 yılın mülakatları hep mesai günlerinde mesai saatlerinde açıklanmış. Duyumum değil temennimdir en geç 2 ekim günü son kez mülakat beklediğimiz gün olur inşallah tabi daha erken açıklanırsa ne ala
-
beklentiyi 28 eylül 2 ekim haftasına alın, kafanız rahat olsun. bunu geçen olumsuz duyum dahi duymadım.
ben bakan beyin yarınki katılacağı programda bizimle alakalı olayı netleştireceğini düşünüyorum. çok kişi soracaktır twitterdan mülakatları. Sunucu umarım bakana yoneltir soruyu. Merak edenler için sabah 10'da CNN Türk'te yayın.
-
bu cte personeli, mübaşir, katip alımı bekleyenler de bir tuhaf. hakan çelik'in tweetine aynı mesajı 500 kere yazmışlar.
inşallah bizim sorumuz gözden kaçmaz da yarın bakan beye iletir.
-
bakan bey haftaya açıklanabileceğini söyledi cnn türkte. saat 10:30 civarıydı. programın 30. dakikasıydı
-
Sonunda herkesin hemfikir olduğu bir duyum aldık
-
umarım gerçekten hak edenler başarılı olur.
-
@Rei-beyblade, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Sonuçlar en erken eylül son hafta veya ekim başı arkadaşlar
Bu hafta içinde gün bilgisi gelirse yine paylaşırız arkadaşlar,kolay gelsin -
Pardon arkadaşlar yanlışlık oldu
-
@maniakbeta inşAllah
-
İcra müdür yrd için de mülakat sonuçları bekleniyor sanırım bakan bey her ikisi için de mi haftaya açıklanabilir dedi?
-
@RootofAllEvil evet. programın kapanışında beraber açıklanacağını söyledi. ilk başta sunucu, sadece hakimliği sormuştu. sonradan gözden kaçırdığını söyleyip icrayı da sordu. aynı şekilde gelecek haftaya yönelik bir cevap verdi bakan.
-
Bakan bey kesin mi konuştu yoksa açıklanabilir şeklinde olası mı konuştu?
-
Kesin konuştu hüseyin çelikede teşekkür etmek lazım sordu hem hâkimliği hemde icra müdürlüğünü
-
@kitapsever https://www.youtube.com/watch?v=Mh06hrcCg44&ab_channel=CNNTÜRK 4 saat 50 dakika civarı geriye gidersen görebilirsin. saat 15:17yi esas aldım. ''komisyon önümüzdeki hafta çalışmalarını tamamlayacağını söyledi. önümüzdeki hafta sonucun açıklanacağını bekliyoruz'' dedi. süresiz nafaka konusundan sonra idam sorusundan önce soruldu