29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Sözleşmeli Personelin Karşılıklı Yer Değiştirme Çalışması.. Seni Hiç Unutmayacağım..
-
Bugünde yalan oldu. Yarın Sayın Bakanımız sabah 10da canlı yayın konuğu oluyor twetle sordurabilirsek ne ala
-
Eylül sonu veya ekimin ilk cuması açıklanacak gibi geliyor bana da
-
Şimdi 1 hafta sonuç beklemeden geçiriyoruz arkadaşlar. Ondan sonra her gün açıklanma heyecanıyla sonuçları bekleyeceğiz inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Sayılı gün kaldı
-
@RootofAllEvil ne oldu bizim dediğimize geldiniz mi sonunda? Biz buralarda eylülün son haftası derken birileri bize ders veriyordu. Yok geçen sene bakan yardımcısı değişmiş de ondan uzamış, yok bilmem önümüzdeki sınavın başvurusuymuş. Mülakatların bitiş tarihinden itibaren 2 ay beklemek gerekiyor. Bu kadar net.
-
@anavarza bir şey bildiğinizden değil geçen sene 2 ay sürdüğü için Eylül sonu diyordunuz siz.
-
2 ekimden sonra açıklanmayan her tarih ızdırap gibi geçer o yüzden en geç 2 ekimde açıklanmalı
-
Ahmet nohutçu hoca bugüne yetiştirlmeye çalışılıyor demiş
-
@kıymalı-puding nereden duydunuz?
-
Face grubundan gördüğüm kadarıyla haftayada sarkabilir demiş ne deyim Allah sabır versin
-
@kıymalı-puding yine klasik hayal satıyor artık iyice bıktırdı şu hareketleri bu adamın.
-
@CosmoKramer mail olarak dönüş birisine. Akşam için yetiştirilmeye çalışılıyor demiş.
-
Yarın bakan katılacağı tv programda müjde diye açıklatmasın Cumartesi ama severler böyle şeyleri
-
Çalışma başlamış akşam gelebilir diyorlar
-
Ben hayatımda bu kadar bilgi kirliliğinin yaşandığı bir süreç görmedim
-
@twetadam mesai harici geldiği olmuş mu hiç
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@twetadam mesai harici geldiği olmuş mu hiç
Daha öncede olmuş
-
geceleri rahattık en azından, şimdi o da kalmadı bu nasıl bir süreçmiş böyle ya
-
açıklasınlar da kurtulalım artık.
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
geceleri rahattık en azından, şimdi o da kalmadı bu nasıl bir süreçmiş böyle ya
Hocam Sinan Sakin'in mülakat kitabının ön sözünde duyumlara kulak asmamamız, her şeyi akışına bırakmamız gerektiğini net şekilde vurgulayan bir cümle vardı. Defalarca mülakata giren biri olarak bunu sanırım en iyi bilen o ve bunu da bizlere ısrarla belirtmiş.