29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@hukukcukişi yarın bi hazir miyiz yazsam iyi gider ama heyecan yapmayın yarın diye yazan çizen yok demis.
-
@Hayaller71 tamamdir hocam tesekkurler bian yarin sandim
-
Aklı sıra heyecan yaratıyorlar işte
-
@Hayaller71 diline dikkat et. Benim de ağzım açılır yoksa. Ben Facebook kullanmıyorum, diğer forumda yazılanı buraya "-mış" eliyle yazdım. Üslubuna dikkat et, devam et.
-
@Hayaller71 türkçesinde ne var ki yaz miş demiş arkdaş niye catıyorsun şimdi onu cozemedik
-
@twetadam bana Türkçen kıt diyen kendini bilmez daha - da - de eklerini doğru kullanamıyor.
-
@twetadam hazir miyiz yazmaMIŞ yazsam iyi gider ama heyecan yapmayin bana bi kaç kisi yazdi diye yazdim demis ayrıca kime ne yazacağımi sana soracam degilim görmek istemiyorsan engelle geç. Buraya yazdigiyla hocanın yazdığın alakasi yok
-
@Zarahustra senin tehditvari üslubun bana işlemez sorunun varsa gel buyur özele. De da ekiymis sen ilk önce okudugunu anla eklere sonra geçersin
-
@Zarahustra birader açsana şu ağzını merak ettim.
-
İNŞAALLAH yarın açıklanır da bu stres biter arkdaslar gerçekten psikolojimiz yordu hepimizi
-
Yarın 16:30 demişler diğer forumdan. Trollenmezsek ne ala
-
@twetadam onu yazan nick bombayı atıyor gidiyor. Aynısını murat kaymak'a mesaj olarak attılar demekki
-
@Hayaller71 bilmiyorum ki kardeşim bile bile laf olsun diye yapıyorlarsa ALLAH ıslah etsin ne diyeyim. Yarın bir mucize olsada açıklansa bu kadar insan umutla bekliyor.
-
@twetadam hocam bu kadar her şeyi ciddiye almayın. o adam trol. zaten saat vermesinden anlamanız lazım
-
Valla kim olsa trol oluyor biri atacak tutturacak gibi gelyor
-
Ne bu tantana kardeşim 2 saat foruma girmedik sen Abdülhamit’i savundun hayır savunmadım çıkar göstere dönmüş sakin gençler birbirimizi rencide etmeyelim nihayetinde açılanacak ha yarın ha Ekim’de değer mi
-
memurlarda bayağı haber döndü yarına ilişkin , inşallah hayırlı bir sonuçla açıklanır da şu dertten kurtuluruz
-
@Windless vallahi ben de yakın tanıdığım bir arkadaşımdan ısrarla Cuma lafını duydum çok emindi ama ne olur bilemem çünkü her hafta bu Cuma diye diye ciddiyetini kaybettirdiler işin, ben artık geç olsun güç olmasın modundayım
-
günaydın arkadaşlar, dikkat ettiyseniz fb grubu da memurlara döndü. herkes sallıyor çok kişi sorunca da yok temenni, yok arkadaşımın yakın arkadaşının kaynağı gibi saçma sapan açıklama yapıyorlar. bence bugün de zor, hiç hareket yok
-
Murat Hoca da 15'inden sonra her gün açıklanma ihtimaline istinaden cumayı işaret etmiş ama şu an bence sayın Bakan dışında "net" tarihi kimse bilemez. Murat Hoca geçen sene de sonucun açıklanmasından bir hafta önceki günü işaret redip boşuna heyecan uyandırmış. 24-25 Temmuz 2019'da acabalarla milleti heyecanlandırmışlar ama sonuçlar 02.08.2019'da açıklanmış.