29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Berkan13 bakanlığın eskisi gibi hakim savcı ihtiyacı kalmayınca o 18 gunler 32 gunler geride kaldı. Bundan sonra hep 2-2.5 ay seviyesinde olacak görünen bu. Cunku acil ihtiyaç degil eskisi gibi. 10 bin kişinin girdiği mülakatlar 1 aydan az kısa sürede bitirilirdi 3900 kişi 2 ayda bitmeyecek. Başka aciklamasi yok herhalde bunun .
Kesinlikle. İnsanlar görmek istemedikleri şeyler yazılınca troll diyor, hakaret ediyor.
Ben eylülün başları duyumlarına pek inanmadım fakat 15'inden sonra her an açıklanabileceği duyumlarına inanıyorum.
Yine de her gün forumlara ve gruplara bakmanın hiçbir yararı yok. Eylülün sonuna kadar kafa dağıtacak şeyler yapmak lazım. Beklemek çok yoruyor, akışına bırakmak en sağlıklısı. Zaten en kötü ihtimalde cts ve pazarları çıkarırsak on günlük bir süre var. -
@AEK arkadaslar avukatların wp grubunda yarın %90 denmiş.paylasan avukatı da tanıyorum böyle açıklamaları yapmaktan çekinen biri.bir duyum olmasa paylaşmaz.bana özelden de yazdı zaten
-
@lord3365 yaşlı bi amca var o mu hocam
-
@Hayaller71 evet aynen o tanıyor musunuz
-
fb grubundaki alper bey'den mi bahsediyorsunuz?
-
@lord3365 grupta gördüğüm kadar ama iyi niyetli birine benziyor kac yaşında adam memurlarda ki gibi trol olacak değil ama o yüzde 10 luk gelir bizi bulur o yüzden beklemeye devam
-
@lord3365 bu hafta gelmeyecek hocam. Duyumunun saglamligina guvendigim herkes eylulu ekime baglayan haftayi isaret ediyor. Beldo53 isimli arkadasin dogruyu soyledigine eminim bu yuzden. Kendimizi ayin sonuna hazirlayalim
-
@yasamor eyvallah kardeşim. Liste hazırmış ancak son hali değilmiş Girip çıkanlar olacakmış. Yarın kesin açıklanmayacak düşük ihtimal bu ihtimalide işler hızlı giderse kendi fikrimce veriyorum haftaya ama söylenen net bilgi önümüzdeki değil sonraki hafta açıklanması. He yarın açıklanırsa ben bir daha girmeyi düşünmüyorum bu stresi kaldıramam bir daha giren arkadaşlara tavsiyem hiç bir duyuma inanmasınlar o zaman demekki doğruyu söylemiyor yetkililer. Bunu anlarım yani.
-
Sonuçta arkadaşlar mantıklı olan yakın zamanda açıklanacağını bilen duyum alan biririnin bu bilgiyi paylaşması. Ben ve başka benim gibi haber alan sonraki tarihlerde açıklanacağını bunları paylaşması şu yüzden. Milletin hakkına giriyorlar. Buyrun Alper bey şimdide temenni yazmış. Onu yazdığında kaç bin kişinin umutlanacağını düşünemiyormusun sen. Kul hakkına giriyorlar. Yazıklar olsun
-
@BELDO53 öyle diyorsunuz bir nevi ileri tarih atanlarda şuan açıklansın biliyordum özelden birine yazdım diyecek. Insanların söylemlerine yüzde yüz inanmak oda saçmalık bir duyum bu sonuçta siz bile şu tarih diyebilirsiniz adalet bakanı şuan istese açıklayın dese açıklanır. Insanların duyumlarına yüzde yüz bağlanmayın.
-
Milletde bir duyum istiyor biseyler yazın diyor kötü niyetleri değil gerçekten duyduğunu söyleyen ınsanların tarih tutması halinde de beddua ediyorlar buda sacmalik kimse kahin değil ve bu insanlardan kimse adalet bilgi işlemde değil. Lütfen daha duyarlı olmak lazım yüzde yüz itimat etmeyin bekleyelim sabırla
-
@lord3365 anında R yapti an itibariyle hocam akışına bırakın biraz ya cok yorulmuyor musunuz, maksimum 8-10 gün kaldı zaten
-
Güvenilir dediğimiz adam 10 gün yaşamıyor... Bunu beklemezdim kendisinden
-
İyi birisi Alper Bey kanımca. Çok fazla üzerine gitmeyiniz. Mülakat sorularını da facebook grubunda paylaşıyordu millet faydalansın diye. Kötü niyetli olarak yaptığını sanmam. Bu sene bakanlık çok ters köşe yaptı diye yoğurdu üfleyerek yiyor millet anlayın işte.
-
Murat Kaymak facebookta 'hazır mıyız?' diye bir paylaşım yapmış..
-
Yarın için duyumlar geliyor
-
@Zarahustra yarın geldi ozaman sonuçlar
-
@Zarahustra simdi tekrar baktımda türkçen baya kıt anlaşılan
-
@Hayaller71 ne demislerki hocam
-
@Hayaller71 yani hazir miyiz mi yazmis facebook kullanmiyorumda