29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Kimsenin bir şey demediği bir anda birden belli olacak gibi geliyor
-
@twetadam seyfi han beyin twitterdaki son paylaşımının altında 1 hafta öncesine ait geçmiş olsun mentionları var. covide yakalandığı iddiası doğrudur muhtelemen hocam.
son durumu nedir bilmiyorum iyileşmiş de olabilir 1 hafta olmuş. allah sağlık sıhhat versin.
-
@dersair, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@twetadam seyfi han beyin twitterdaki son paylaşımının altında 1 hafta öncesine ait geçmiş olsun mentionları var. covide yakalandığı iddiası doğrudur muhtelemen hocam.
son durumu nedir bilmiyorum iyileşmiş de olabilir 1 hafta olmuş. allah sağlık sıhhat versin.
Aynen haklisiniz sağlığına kavuşmuştur İNŞAALLAH
-
@elitnur İNŞAALLAH
-
Arkadaşlar ben idari den girdim uzlaşma sorusunun eklenmesi ile yeniden değerlendirme ile 315 iken 266 oldu şimdi hakem sorusu da iptal edildi muhabbeti var. Ortak alanda ki bu soruyu doğru yapmıştım bu da yanlış sayılırsa ortak alandaki 1 soru 34 kişi geriye atar mı ? Şimdi yeniden değerlendirmenin yeniden değerlendirmesi mi olacak çocuk oyuncağı mı bu
-
@kemankeşş2 Ösymnin işleri işte hocam. Tekrar bir değerlendirme yapılıp ek mülakat listesi belirlenecek.
-
@kemankeşş2 en son liste çağrılacakmış(yani bu iptalden sonra oluşacak durum) , en geç 1 haftaya belli olurmuş. Bakanlığa sormuş birisi. Bu arada tahkim sorusunun iptal olayı kesin, kararı paylaşmış birisi. Dua et ilk 300'den çıkma bu iptalle beraber
Kaynak Facebook'taki mülakat grubu, ben de orda gördüm.
-
@2pacalypse idari olsaydı çok etkilerdi Dicem de ortak alan 1 soru çok atmaz gibi
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kemankeşş2 en son liste çağrılacakmış(yani bu iptalden sonra oluşacak durum) , en geç 1 haftaya belli olurmuş. Bakanlığa sormuş birisi. Bu arada tahkim sorusunun iptal olayı kesin, kararı paylaşmış birisi. Dua et ilk 300'den çıkma bu iptalle beraber
Kaynak Facebook'taki mülakat grubu, ben de orda gördüm.
Kararı paylaşır mısınız hocam?
-
İptal edilen tahkim sorusunu İdari'de ilk 300, Adli'de ilk 1000'e girmiş kişilerin büyük kısmının doğru yaptığını düşünürsek, bu sorunun iptaliyle birlikte bu sıralama diliminde çok değişiklik olur mu sizce?
-
Başka iptal olan soru var mı acaba? Sadece tahkim mi?
-
@AEK hemen hemen herkesin ilk açıklanana göre doğru yaptığı uzlaşma sorusu bu kadar değişikliğe neden olduysa hakem sorusu her türlü değiştirir şahsi düşüncem
-
Adlide 3240lardan 3000 içine kalma ihtimali var mıdır? Geçen ayki degerlendirmeden sonraki sıralamam 3240larda. Tahkim sorusunu yanlış yapmıştım.
-
@Sabahola hocam net şekilde tahkim sorusu. Iptal edilmistir yazıyor. Kararı burda paylasamiyorum resim.seklinde çünkü.
-
@AEK idari yargı testinde ki bir soru olsaydı çok atardı ben zannetmiyorum
-
@2pacalypse karara nasıl ulaşabiliriz?
-
@RootofAllEvil face grubunda paylaşılmış ben ordan baktım
-
Bu hafta açıklanmayacak. Haftaya düşük ihtimal bir sonraki haftayı da geçmeyecek.
-
@BELDO53 Hocam kaynağıniz güvenilir mi
-
@mezun tabi güvenilir olmasa yazmam zaten.
Dün konuştum. cevap bir haftadan fazla sürecek şeklindeydi.