29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@AEK Hocam duyumunuzu paylaştığınız için teşekkürler. Lakin duyum alınabilecek herkesi sayıp bunlar değil demişsiniz. Kaynağınız çok daha sağlam sanırım.
-
@kuruhasan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@AEK Hocam duyumunuzu paylaştığınız için teşekkürler. Lakin duyum alınabilecek herkesi sayıp bunlar değil demişsiniz. Kaynağınız çok daha sağlam sanırım.
Benim doğrudan aldığım bir bilgi yok hocam. Sadece mülakat sonucunu beklediğimi bilen bir tanıdığımdan bilgi gelmiş. Referansım yok. Dolayısıyla Referansım değil. Yalan söyleyecek veya gündem oluşturmaya çalışacak biri olmadığını biliyorum.
Fakat tekrar edeyim, ben eylül sonunu beklemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Yine de bilgi olsun diye buraya yazdım. -
@AEK Anladım hocam teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
yine gizemli duyumcular devam ediyor. o değil, bu değil, şu değil peki kim? sallamayın boşuna işkembeden
-
@Berkan13 Bu üslupla yazacaksanız memurlar.net'e gidebilirsiniz. Ben orası berbat bir ortama dönüştüğü için buraya yazıyorum.
Gizemli bir durum yok. Milleti malum forumdakilerin yaptığı gibi ümitlendirmek istesem çok farklı yazabilirdim, bu duyuma rağmen eylülün sonuna odaklanmak daha mantıklı diye yazdım.
Bu duyumu yazma sebebim ise ciddi ve güvenilir olmasıydı. Önceki haftaların aksine boşuna heyecan yapma durumu olmayacak haliyle.
Umarım hayırlı sonuçlar alırız. -
@AEK, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Berkan13 Bu üslupla yazacaksanız memurlar.net'e gidebilirsiniz. Ben orası berbat bir ortama dönüştüğü için buraya yazıyorum.
Gizemli bir durum yok. Milleti malum forumdakilerin yaptığı gibi ümitlendirmek istesem çok farklı yazabilirdim, bu duyuma rağmen eylülün sonuna odaklanmak daha mantıklı diye yazdım.
Bu duyumu yazma sebebim ise ciddi ve güvenilir olmasıydı. Önceki haftaların aksine boşuna heyecan yapma durumu olmayacak haliyle.
Umarım hayırlı sonuçlar alırız.kaynak soruyorlar, o değil bu değil diyorsun, kendince gizem yaratıp bir de bana kalırsa siz yine de eylül sonunu bekleyin diyorsun. beğenmediğin memurlarnet forumundakilerden ne farkın kaldı o zaman?
ayrıca ben sana hakaret etmedim,sana laf da atmadım. bu kadar üslup takıntın varsa kızlarsoruyor.com'a git kadınlarkulubu.com'a git.
-
Milleti tersleye tersleye forumu ne hale getirdiniz. İn cin top oynuyor. Yazan da nasibini alıp gidiyor.
-
Hakem sorusuda bugün iptal edilmis
-
@Berkan13 bu nasıl bir konuşma şeklidir, aklım almıyor.
-
@AEK hocam herkes gergin, boşverin duyumlari tahminleri, onlar Ağustos ayının konusuydu. Hiçbiri de çıkmadı zaten. Herkes biliyor ya bu hafta ya da öbür hafta gelecek, daha fazla uzaması çok zor. Ondan ötesini düşünmeye gerek yok. Sabırla beklemeye devam.
-
@Hayaller71 henüz ösym ais'te yeniden değerlendirmesi yapılmamış. Sanırım 2019 hakimlik sınavı ösymnin yapmış olduğu en başarısız ve özensiz sınav oldu bugüne kadar
-
@RootofAllEvil rezillikten başka bişey değil
-
@Hayaller71 sınav sorularını tartıştığımız zamana giriyorum da.. her yanlış yaptığınız soru iptal olsun istiyorsunuz diyen bir grup vardı.. başka da bir şey demiyorum
-
sıralamada 300 veya 3000 in altına düşünce noluyor bilen var mı
-
@hideaways11 kazanılmış hak olduğunu söyleyenler var ancak henüz mülakat sonucu belli olmadan örneği var mı bilmiyorum . Geçen sene mülakatlar açıklandıktan sonra yeniden değerlendirme olmuştu.
-
Bakanlığın takdirinde olur diye düşünüyorum. Mülakat sonuçları açıklandıktan sonra yazılı sınav sonucu 300 veya 3000'in altına düşen adayların hakları elbette korunuyor. Mevcut durumda mülakat sonuçları henüz açıklanmadığı için 3000'in altına düşen adayları listeye almamayı takdir edebilir bakanlık. Altını çizerek tekrar söylüyorum: "takdir edebilir." Kesin şöyle yapar veya kesin böyle yapar şeklinde bir iddiam yok. İYUK'taki söz konusu madde bu durumda nasıl uygulanır onu da incelemek gerekir.
-
Geçen soru iptal olduğunda 70 kişi geriye düşmüştüm ben adliciyim yaklasık 200 kişi kaldı 3000 sınırına biraz tedirgin oldum da
-
@hideaways11 1 soru ile 200 kişi sanmıyorum hocam. Bence yine içeride olursunuz. Zaten zannediyorum ki yeniden değerlendirme sonuçları mülakat açıklandıktan sonraya kalır
-
@hideaways11, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Geçen soru iptal olduğunda 70 kişi geriye düşmüştüm ben adliciyim yaklasık 200 kişi kaldı 3000 sınırına biraz tedirgin oldum da
sizin olmaz hocam, 3.000 dışı kalırsanız bakanlık takdiren liste dışı bırakır sizin durumunuzdakileri. neyse şöyle düşünün bence: siz aslında hak ederek kazanmamıştınız, emanetciydiniz ve şimdi emanetin sahipleri geldi. her şeyde var bir hayır, belki seneye hak ederek kazanırsınız sınavı
-
@Berkan13 birilerinin soru hatasını bana yüklemeniz baya hoş