29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Benim duyduğum da şu iibf kotası doldurulup hukuk kontenjanından atıyorum 50 kişi falan alıyorlar kalanlar hem adli hem idariye girmişlerse kalanları adliye kaydırıyorlar. İdari yargıda iibf kotası son 5 yıldır falan hep doluyor ama %80 lik hukuk kontenjanı doldurulmuyor
-
@twetadam ben hem hukuk hem iibf mezunuyum,çap yapmıştım okulda.üst dönem bir arkadaşım da benim gibiydi,onu da hukuk kontenjanından almışlardı.bildiğim kadarıyla 20 kişilik iibf kontenjanı kesin doluyor.hukukçulardan ise kontenjanın en fazla yarısını alıyorlar.
-
Bugün Bakan Bey'in imzaladığı, hafta içinde (3 4 güne kadar) kuvvetle muhtemel açıklanacağı şeklinde duyum aldım. Sadece duyumu paylaşıyorum, kimseyi beklentiye sokmak istemem. Süreç çok stresli ve yorucu zaten. Benzer şekilde duyum alan arkadaşlar da yazarsa sevinirim. Herkes hakkında hayırlısı olsun. Selametle...
-
@Lawinthe bakan dün Gaziantep'teydi, bugünse Yassiada'daki demokrasi torenindeydi, takip ediyorum. hangi ara bakanlıktaydi da ne ara imzaladı? Inandırıcı bulmuyorum bu duyumu.
-
@2pacalypse fiziki ortamda mi olması gerekli? Elektronik imza yoluyla olması mümkün değil mi bilmediğim için soruyorum
-
@elitnur imza attı atmadı olayina girmiyorum. Bakan bu tip etkinliklerdeyken kimse bakana hakimlik listelerini falan arz etmez, imzaya sunmaz. Bakanın programı var yani görüyoruz. Bu hengamede bizim listelerle uğraşmaz. Bakanlığa, makamına dönmesi falan beklenir.
Dediğim gibi inandırıcı gelmedi bana. Ama inşallah oyledir ne diyim.
-
@2pacalypse bakanlik magazini bizlerden sorulur
-
@Berkan13 hocam dediginiz gibi yarisi aliniyorsa benim gibi referansi olmayanlarin sansi dusukbende bir umut sansimiz yuksek diyordum daha fazla alinirsa diye
-
@hukukcukişi magazin falan değil bakanı Instagram'da takibe alin, günlük programını genel olarak görebilirsiniz dün antepteydi, bugün yassiada torenindeydi. Bu yoğunlukta bizim işle ilgilenmesi çok zor. Bilmiyorum artık aciklanma zamanı geldi, bu hafta ya da öbür hafta geleceğini düşünüyorum ben. Ekime sarkmaz İnşallah 1-8 Ekim'de yeni sınav başvurulari var.
-
@2pacalypse insallah hocam hepimizin temennisi o artik ay sonunu getirdik zaten ekime sarkacagina bende inanmiyorum
-
Bu hafta o hafta olsun inşallah
-
Yeni hafta için duyum yok mu çok bekledik...
-
@kıymalı-puding facebook da kerem çalış diye bir arkadaş var bu hafta olacak deyip duruyor.taniyan var mı bu arkadaşı.
-
@lord3365 Facebook kullanmıyorum hocam umarım doğrudur bilgisi
-
@lord3365 guvenilir oldugunu zannetmiyorum hocam
-
İdari alımları tam dolduruluyor hocam. Bu sene de öyle olacaktır büyük ihtimalle. Yani çoğunluk hukukçu olacak idaride.
-
@lord3365 bakanlıkla direk irtibatlı isimlerin bile çatır çatır yanildigi şu dönemde Facebook'taki bilmem kimlerin duyumlarina inanıyor musun hala.hocam?
Beklentiyi ay sonuna alalim, hepimiz rahatlayalim bence.
-
@2pacalypse daha önceleri beklentim ekimin ilk cumasıydı 2 ekim tarihi yani umarım en geç o tarih olur da daha fazla gecikmez çünkü yeni sınava başvurular 1 ekimde başlıyor
-
İtalik yazıEvet arkadaşlar yeni bir hafta yeni umutlar..
Var mıdır duyumu olan? İtalik yazı -
Haftanın özeti.
- Bu hafta duyumcuları.
- Referansından haber bekleyenler
- Ahmet nohutçu: Bu hafta açıklanacak
- Eylül sonucular.
- Ahmet Nohutçu: Bu hafta yetişmedi, haftaya.
-Kapanış.