29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Nohutcu hocada sustu bisey diyemiyor
-
Arkadaşlar bu gidişle bekleye bekleye ekimi bulacağız sanırım. Hiç inanmıyordum ama inanmaya başladım artık.
-
Bu cuma geldi geldi gelmedi gercekten eylul sonu artık.ama icimden bir ses o hafta bu hafta diyor duyumlarinda hicbirine inanmiyorum cunku herkes saglam yerden duydum diye iddia ediyor.bekleyip gorecegiz bu cuma tek temennim
-
@hukukcukişi İNŞAALLAH içinizde ki ses gerçekleşir.
-
@hukukcukişi bu hafta açıklanmayacak duyumları var hocam malesef.
-
Ahmet Nohutçu Hoca mail atmış sonuçlar bu hafta yetismeyecek haftaya kaldı diye bilginiz olsun arkadaşlar
-
Bir suredir devletin işlerinde genel manada bir yavaşlik var kanimca. Kpss yapiliyor 3 gundur cevaplar aciklanmiyor misal. Koronadan oturu mu bilmiyorum ama hicbir devlet kademesinde alisik olmadigimiz bi durağanlik oldugunu dusunuyorum. Tahminen surekli devlet memurlarinda vaka cikip duruyor o da sureci aksatiyor, hakimlik mevzundan bagimsiz
-
Ahmet nohutcu hoca da artık tam net diyemiyor bu hafta diyordu 2. Haftada icra müdürlüğü, 4 eylülden sonra her gün olabilir diyordu şimdide bu haftada da açıklanmaz. Gelecek haftaya kalmış
-
@Dumspirospero evet hocam napalim saglik olsun bekleyecegiz
-
@mezun Nohutçunun da bilgisi yok. Her hafta bu hafta şeklinde ifade ediyor. Net bilgisi olmadığı halde net konuşması da bir garip.4 Eylüldü bu haftaydı derken haftaya da açıklanmazsa bir sonraki hafta diyecek. Akışına bırakıp keyfinize bakın demesi de komik olmuş yani.
-
Isın garibi bundan önce ki açıklamasında soruşturmalar bitti kurulda kovid yok.bunlara inanmayın bakan beye bağlı diyordu. Şimdide YETISMEDI diyor. Ya hani soruşturmalar bitmişti tek imza vardı.yetismeyen yada yetistirilemeyen ne
-
O adam hakkında akademi dünyasında da hiç güzel şeyler konuşulmuyor. Kemal Gözler'in önemli bir yazısı vardı. Araştırmanızı öneririm.
-
@AEK valla onu bilemem ama anayasa ve idare kitapları çok iyi. Hakkını da teslim edelim.
-
Yâni bu kadar bekletilme yazık günah. Her hafta bir sonraki hafta deniliyor. İNŞAALLAH bir mucize olur RABBİM'den yarın açıklanır.
-
@AEK kemal gözlerin sallamadigi akademisyen mi var eski yazılarına goz at, adamın tartışmadiği kimse kalmamış neredeyse. Ha haklıdır, haksizdir demiyorum bilgim yok ama üslubu çok tartışmacı Gözler hocanın.
-
Kaymakamlik icin basvuru yapsam mi bilemedim ? Hakimlik sonuclari aciklanmasini beklersem bugun para yatirmanin son gunu, 17 eylulde gec basvuru var ama o zamana kadarda yine biseyler bulurlar aciklamazlar kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz
-
@necipuysalll aciklamazlar zaten. Bence ay sonunu bulacak.
-
@2pacalypse hocam siz de böyle demeye başladıysanız umudu kesiyim ben de genelde ay sonunu bulmaz diyen taraftaydınız ya o yüzden dedim
-
@elitnur zaten ay sonuna ne kaldı ki, önümüzdeki hafta da açıklanmazsa aysonu işte. Çok moral bozmaya gerek yok kovid dolayisiyla devlette genel bir yavaşlama söz konusu o yüzden ben ay sonunu bulacağını dusunuyorum. 18 ya da 25 inde açıklanır. 1 ekim yeni sınava başvurular başlıyor o dönemi bulmaz. Biraz daha sabredelim
-
@necipuysalll mülakattan olumlu sonuç aldığınız takdirde sınav için yatırdığınız ücreti umursayacağınızı düşünmüyorum