29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
rei bey/hanım, size neden güvenmeliyiz? herkes farklı bir şeyler söylüyor sonuçta.
-
En geç ne zaman olacağını bilmiyorum ama yeni sınava başvuru tarihlerini geçmez diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar, Facebook, memurlar ve Whatsapp gruplarındaki her söylenene güvenmeyin. Özellikle anonim kimliklerinin arkasına saklanan tipler, milletin umutlarıyla oynuyor. Bundan zevk alıyorlar.
Sınavın büyük ihtimalle eylülün sonuna doğru açıklanacağını tahmin ediyorum. İnsanlar görmek istedikleri yazılmayınca inanmıyorlar ve haliyle itiraz ediyorlar.
Ben hata edip geçen hafta cuma açıklanacağı duyumuna çok inanmıştım. Şimdi heyecan falan çok kalmadı. Her şeyi akışına bıraktım. Herkese de bunu tavsiye ederim. Kişiliği sorunlu kişilere koz verip sizinle oyun oynamalarına müsaade etmeyin.Herkese bol sabır diliyorum.
-
Uzadıkça duyumlar uzuyor anlamakta güçlük çekiyoruz bu yasalaşmali 1 ay içinde açıklanmalı hükmü getirilmeli millet ne yapacagini bilemez oldu. 4 saatde cumhurbaşkanı milletvekili belediye başkanları sonuçları aciklaniyorken hala bekliyoruz
-
Evet gerçekten bakanlıkta neler oluyor? Eylülün sonuna kadar uzatacak ne var bu süreci?
-
@Mambaa 45 milyon insanın katıldığı ve tekrar tekrar sayımın yapıldığı oy pusululari 4 saatde açıklanıyorken bunca insan 2 aydır sonuç bekliyor sınava gireli 1 yıl olacak birileri sahip çıksın bize sesimizi duysunlar
-
@twetadam bugüne kadar kimin sesi duyuldu ki???
-
@Berkan13 duyulmaz çünkü aynı şeyler başlarına gelmiyor seçim.sonucları 2 ay sürsün bakalım kaos çıkar. Tok açın halinden anlamaz anlayamaz
-
Gerçekten birileri sahip çıkmali bu duruma yasa getirilmeli yada ne bileyim açıklama yapılmalı. Millet ne yapacagini bilmiyor bu aynu HASTANEYE GIDIP TAHLIL.SONUCUNU BEKLEMEK GIBI HASTASIYIM DEGILMIYIM SAAT GEÇMİYOR GEÇMİYOR
-
Arkadaşlar sabir diyorsun da sizde hastaneye gittiniz en basiti bir kan tahlili verdiniz o bir saat nasıl geçiyor düşünün. 2 aydır biz böyleyiz. Yeterince yıprandık yorulduk
-
@Rei-beyblade zaten açıklanacak en son zamanı soylemissin, daha ne bilgisi paylaşacaksin
-
İNŞAALLAH bir mucize olurda en kısa zamanda açıklanır. ALLAH BÜYÜK
-
Liste hazırlama süreci bu kadar uzun olmamalı ya. Zaten mülakat öncesi %80i belli oluyor listenin. Soruşturma desen bu zamana kalmaması lazım. İş sadece imzaya kalmışsa çok da uzamaması lazım. Gerçekten enteresan ya. En kötü 15ine kadar açıklansa bari.
-
Arkadaşlar bu arada askerlik durumunun bu sürece etkisini bilen var mı? Benim tecilim bir haftaya bitiyor. Bedelli başvurusu yapmayı düşünüyorum. Mülakatı kazanma ihtimalinde, bu durumun stajın başlamasına etkisi var mı? Bir de mevzuata göre hakimlik savcılık stajı, tecil sebebi değil. Fakat gerek askerlik yapmamış gerek 26-27 yaşlarında olan hakim savcı adaylarını biliyorum. Bu nasıl oluyor, ayrıntılı bilgisi olan var mı?
-
@twetadam, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Bir tweet etkinliği yapalım icra müdürlüğüne girenleride bulalım ortak bir etkinlik yapalim
Hala yok bekliyoruz biz de. Hevesimde kalmadı.
-
@kendinehakime bu cuma açıklanır mi hiv hareketlilik yok
-
Soru iptali ile mülakata kalan arkadaşlar çağrılmaya başlandi mi
-
@mezun ne çağırılması daha e Devlet ilanları bile gelmedi onun tertemiz 1-2 ayı var daha. Bizle hiçbir alakasi olmaz merak etmeyin.
-
@2pacalypse Tamamdır rahatladım teşekkürler
-
Bu hafta da gelmezse ben ay sonunu bulacağını dusunuyorum. Bütün duyumlar patladı, kesin geciken bir seyler, bitmeyen bir soruşturma falan var. Başka açıklaması yok 1.5 ay surmesinin.