29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@yasamor hatta forumda sinavda baraj geyikleri donuyodu orda katildim. Sinava girmesem de bu muhabbetten kopamiyorum aliskanlik oldu niyeyse
-
@mezun hocam bu ne listeyi kura falan mı endekslediler de sürekli değişiyor liste
-
@BELDO53 Neden? Olağanüstü bir şey mi oldu bu kadar gecikecek
-
@BELDO53 kasım sınavına yetisicek miymis bari sorsaydin beldocugum
-
@BELDO53 Hocam 25 gün önce "ay sonu öngörülüyor ama Eylül ortasına sarkabilir" demişsiniz. Sonra "11 veya 18 Eylül" demişsiniz. Geçen hafta da "bu cuma kesin geliyor, çok güveniyorum bilgi aldığım kişiye" demişsiniz. Şimdi ise "şuandan itibaren bir ay sonrası" diyorsunuz. Ben yorum getiremiyorum.
-
@mosca ya tutarsa diye diye gün atıyor
-
@twetadam, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@mosca ya tutarsa diye diye gün atıyor
kesinlikle hocam. en sonunda da ben demiştim diyecek
-
@kıymalı-puding Corona olanlar var
-
@BELDO53 hocam tamam inandık hadi yat uyu sen
-
@BELDO53 corona olanlar 29 temmuzda girdi akıllı beldocuğum. duymasaydım inanabilirdim ama. bu sefer karavana çıktı bir dahakine inandıracaksın umarım
-
@BELDO53 corona aşısını bulduk haberin yok mu
-
Kimse net bsy diyemiyor ahmet nohutcu hova bile sustu
-
Günaydın arkdaslar bir hareketlik var mi
-
@twetadam hicbir şey yok face te de burda da
-
@elitnur hiç kimse duyum alamıyor sanırım yada duyum alıp yazamıyorlar
-
yok arkadaşlar hiçbir şey yok
-
Duyum varda itivar etmiyorsunuz. Eylül sonuna kadar bekleyeceğiz. 1-2 hafta içinde boşuna sonuç vekleyip yormayın kendinizi.
-
@BELDO53, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Duyum varda itivar etmiyorsunuz. Eylül sonuna kadar bekleyeceğiz. 1-2 hafta içinde boşuna sonuç vekleyip yormayın kendinizi.
eylül sonu derken 25 eylül cuma mı, yoksa 30 eylül çarşamba mı? geçen seneki hesaba gelirse 2 ekim cuma açıklayabilirler sanki
-
@Berkan13 o kadar net bilgim yok malesef. 1 ay içinde açıklanır dendi. 1 ayı bulmasada ay sonunu veya ayın son haftasını bulacak
-
Bari icrayı açıklasalar. Birinden biri açıklanmalı. Bu kadar insan bekliyor. Seçim sonuçları bir günde açıklanıyor. Toplasan 2 mülakat toplamı 6000 kişi yok. Tok açın halinden anlamıyor sanırsam