29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Bence 2500-3000 arasında en fazla 150 kişi oynatır sıralamayı. O aralıkta kaç adayın o soruyu ilk haliyle "doğru" işaretlediği önemli. Daha fazla oynatılabileceği aralıklar 12 bin - 12 bin 500 arası falan olur. O tip aralıktaki adayların da mülakata kalabilmek için ümidi yoktur haliye
-
@Berkan13 hocam üslubunu duzeltsen keşke. Kimse emanetçi falan filan değil. IYUK 20/B son cümleye göre iptal kararlari lehe uygulanır. İlk 3000'den çıksa bile arkadaş kanunun verdiği hakka dayanarak mülakat sonucu bekleyecek.
-
@hideaways11 boşver hocam rahat ol liste dışı kalsan bile bir sorun yok hele takdiren liste dışı bırakma işi tamamen uydurma. hukuki altyapısı da yok uygulaması da yok. mevcut mülakat listesi üzerinden değerlendirme yapılıyor. ek mülakat hakkı kazananlar için ayrı değerlendirme zaten yapılacak.
-
@hebenneka, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@hideaways11 boşver hocam rahat ol liste dışı kalsan bile bir sorun hele takdiren liste dışı bırakma işi tamamen uydurma. hukuki altyapısı da yok uygulaması da yok. mevcut mülakat listesi üzerinden değerlendirme yapılıyor ek mülakat hakkı kazananlar için ayrı değerlendirme zaten yapılacak.
öyle boşver moşver ile olmaz hocam bu işler. sana göre bana göresi yok. zaten elemek için bahane aranıyor, bu ne yazık ki çok geçerli bir bahane. ne yapayım, arkadaşı boş yere mi umutlandırayım? en kötüsüne hazır olmak gerekir.
-
@Berkan13 zaten sana göresi bana göresi olmadığı için sizin dediğiniz gibi olmayacak :))
-
Ösym öyle bir soru hazırlamış ki doğru yapanları da mağdur etmiş. Şimdi sorunun doğru seçeneği bariz şekilde doğru. Pek çok kişi de bunu işaretledi zaten. Doğru yapılma oranı ilk binde falan çok yüksektir. Ama iptal talebinde bulunan arkadaşlar da çok haklı, kanun metnine aykırı bir ibare var.
Şimdi bariz şekilde doğru yapan kişiler de mağdur olacak, hiç adil değil. Yani öyle sorular olur ki iki seçenek ak ile kara gibi zıttır, soruyu doğru yapanların mağdur olduğunu söylemeyiz. Ama bu soruda iki doğru şık var ve doğru yapanlar mağdur ediliyor. -
Diğer forum iyice cılkını çıkardı kimse bisey diyemiyor diyende trol damgası yiyor. Bence bakanlık işi hızlandırdı ekime bırakmicak gıbı.
Duyum tahmin alalim -
@twetadam söylentiler söylentileri kovalıyor ama duyumlar artık listenin tamamlandığı yönünde öyle ki bu Cuma diyen var ama dediğiniz gibi artık işin son raddede olduğu Ekim’e falan bırakılmayacağı tahmin ediliyor benim düşüncem de bu yönde inşallah en kötü haftaya Pazartesi Salı açıklanmış olur
-
Diğer forumda arkdaş seyfi han başkanımızın işlemleri bitirdiğini yazmış hsk başkanımız mı imzaliyor orayı tam anlamadım
-
arkadaşlar bu aşamada mülakat sonucu tamamen bakanlığın kararı. olur da girersek staj süresi sonunda göreve kabul kararını hsk veriyor. yani bu aşamada hsk'nın mülakat süreciyle ilgisi yok. bunun tamamen uydurma bir duyum olduğunu düşünüyorum.
-
Seyfi han hsk genel sekreteri ve mülakat kurulundaydi. Etkisi olmaz dediğin kişi sizi puanladi bizzat
Ha haber dogrudur yanlıştır yorum yapmıyorum.
-
Bu hafta gelmeyecek arkadaşlar sonuçlar en erken sonraki haftaya yetişecek veya da ekim ilk haftası.Benim aldığım bilgiler bu yönde
-
@Lawinthe, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Bugün Bakan Bey'in imzaladığı, hafta içinde (3 4 güne kadar) kuvvetle muhtemel açıklanacağı şeklinde duyum aldım. Sadece duyumu paylaşıyorum, kimseyi beklentiye sokmak istemem. Süreç çok stresli ve yorucu zaten. Benzer şekilde duyum alan arkadaşlar da yazarsa sevinirim. Herkes hakkında hayırlısı olsun. Selametle...
Hafta sonu paylaşmıştım. Bugün aldığım yeni duyum da bunu teyit eder şekildeydi. Muhtemelen cumaya kalmadan, en geç de cuma günü açıklanacak. Yanilirsam da hakkınızı helal edin. En başta dediğim gibi sadece duyumları paylaşıyorum. Allah'a emanet olun..
-
@Lawinthe duyumunuzu paylaşıyorsunuz helal olsun benden yana İNŞAALLAH cumaya bile kalmaz
-
Yeni duyumu olan var mı arkadaşlar bugün için
-
@Berkan13 boş yapma.
-
@Berkan13 boş yapma.
-
Listeler kesinleşti mi arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
Bugün de çok sessiz buralar..
-
Kimse tam duyumuna garanti veremiyor nohutcu hoca bile tam kesin kestiremiyor. Seyfi han başkanımızında hakkında soylenen gecek değil miş covide yakalanmamis.