29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@RootofAllEvil hocam fotoğrafın mail adresinize gönderilmesini istemediniz mi? Fotoğraf tarama, ya da belge üzerine fotoğraf yapıştırıp tarama gibi aşamalara gerek yok ki
-
Formu indirip bilgisayar ortamında doldurup office programı ile wordde fotoğrafı yapıştırıp pdf yapıp yüklemek daha kolay sanki tarayıcısı olmayan için özellikle
-
Hiç çalışmadıysak askerlik vs boşmu bırakıcaz yok falan yazalım mı
-
@Dumspirospero hocam benim mailimde fotoğraf var ama biyometrik değil vesikalık, farkeder mi acaba?
-
@adalet hocam ciddi ciddi riske atmaya değer mi?
-
@2pacalypse tabi ki değmez, sisteme yüklüyoz diye bir farkı belki yoktur diye düşündüm, elden vermiyoruz sonuçta
-
ben sgk denetmen yardımcılığını kazandım ama henüz atamam yapılmadı işe başlamadım. en son çalıştığı işyeri kısmına yazmalı mıyım sizce?
-
@kitapsever işe başlama tebliği almadıysanız yazmayın bence hocam. Mülakat aşamasında söylersiniz kazandığınızı
-
@Abdurrahim daha almadım hocam. teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar merhaba.
4-5 sene önce bir hastanede taşeron olarak çalışmıştım. Yazmam gerekir sanırım değil mi?
Tek iş tecrübem oydu.
Bir de son mezun olduğunuz okul diyor, lisans eğitimimden sonra adalet okudum en son. Bunu mu yazmalıyım? Yoksa direkt linsans eğitimimi mi yazmalıyım? -
Başvuru formunda avukatlık ruhsatı tarihini sormuşlar. Ruhsat törenimin olduğu tarihi mi yazmam lazım?
-
@sottile ben de adaleti sonradan okudum ancak lisansı yazdım hocam. Diğeri on lisans. Bilemedim henüz başvurumu onaylamadım bunu ben de düşünüyordum ama bence lisansı yazmak daha mantıklı.
-
@elitnur sonuçta bir lisans eğitimimiz olmasa orada olmayız bu yüzden şeffaf mı olmak gerekir diye düşünüyorum hocam. O yüzden muallakta kaldım. Çünkü tarih itibari ile son mezun olunan diye soruluyor.
-
@sottile nereye sorabiliriz bir bilginiz var mı öğrensek keşke
-
@elitnur pgm yi arayabiliriz hocam.
-
@elitnur lisansı yazacakmışız hocam.
-
başvurumu yaptım bitirdim onaylandı. ama bütün işlemler bittikten sonra başvurunun onaylandığını gösteren kısmın üstündeki yerde ''bu sayfada adalet bakanlığı tarafından yapılacak adli yargı hakim ve savcı adaylığı mülakatı için yaptığınız başvurular görüntülenir'' yazmış. ama ben en başta idari hakimlik mülakatı diye seçmiştim. sizde de öyle görünüyor? ortak bir bilgilendirme yazısı olabilir mi yoksa ben mi yanlış yaptım?
-
@sottile teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
-
@kitapsever adli hakimlik mulakat başvurusuna sokmaz bile sizi. İsterseniz deneyin bu tcyle bulunmamaktadır der.
Yani ortak bir yazı.
Bu arada şu avukatlık stajı başlangıcı için adliye stajinin başladığı günü mü yoksa belgeleri baroya teslim ettiğimiz günü mü yazicaz, ben de burda ikileme düştüm
-
@2pacalypse peki o zaman teşekkür ederim