29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
İdari 13 Mayıs 13:30 benim de.
-
Aynı anda bile sokabilirler
-
@2pacalypse yok yaa gene en fazla 2 soru sorarlar formalite olarak
-
Sıralamaya göre mülakata alıyorlardı gecen sene yanlış hatırlamıyorsam
-
@2pacalypse 12 mayıs 13.30 benim de,acaba yine toplu şekilde mi girilecek ki
-
@elitnur benimde 12 Mayıs 13.30 arkadaşlar.
-
Mülakat süresi olarak günlük 8 saat mesai olduğunu hesaba katsanız ve 100 kişinin mülakata girdiğini kabul etsek.Kişi başı yaklaşık 5 dk düşüyor.Odaya giriş çıkış süresi vb hesaplasanız yine kişi başı 2-3 dk sürecek gibi...
-
Benimki de 12 mayıs saat 13.30 da
-
Bu mülakat Faslı komple ne zaman bitiyor? K harfiyle biten adlici 24 Haziran var benim tanıdığım. Temmuz olayı doğru galiba.
Cidden Eylül ekimi bulacak eğer temmuzlar varsa. 3 Haziran 2017 sınavının komple mülakat sonuclari 2 Kasım 2017'de açıklanmıştı be. 5 ayda tertemiz bitmişti iş. Şu an sınavdan 7.5 ay sonrasina mulakat tarihi veriyorlar, mülakat sonucuyla 9 ayı bulacak. ne desem hakkaten gg
-
14 mayıs benim de son gün
-
@idariyargı 2016 aralık sınavına giren ve kazanan arkadaslarım temmuzda göreve başlamıştı. Nerden nereye geldi süreç:)
-
@idariyargı 3500 kişi alınırken 6 ayda biten iş 1300 kişiye düşünce 1 seneye çıktı. Sanırım ters orantı var aralarinda
-
@elitnur ciddi ciddi toplu giriş olabilir ama herkeste 13.30 yaziyor sanirim. Bu saatte hakimevinde bulunun demek istemiş olabilir şair burada ondan sonra saat 5'e kadar yolu var, tek tek gireceğiz mesai saati bitene kadar.
-
@2pacalypse baya bi ters o da geldi bizi buldu:D
-
Benimde 12 mayıs
-
@2pacalypse dediginiz gibi olursa herkese 90 saniye düşüyor
-
Temmuzun ilk haftası mülakatın biteceğini varsaysak bile en erken ekime açıklanır çünkü arada adli tatil var daha
-
@birsorumolacaktı adli tatille pek alakası yok adalet bakanlığı burokratlarinin. Zaten staja resmi başlatma her türlü Ekim kasımı bulacaği icin.. Geçen sene 2 ağustosta geldi sonuçlar. Adli tatilin tam göbeğinde
-
E devlette yeni başvuru diye tıklayınca Adalet Bakanlığı tarafından hakim ve savcı alımına ilişkin yapılacak mülakat bulunmamaktadır yazıyor
-
@RootofAllEvil aradim ben genel bir sıkıntı varmış onunla uğraşıyorlarmış ilerleyen saatlerde denememizi istediler