29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Hayaller71 inşallah dediğimiz gibi olur hocam. Başlar ve tamamlanır aksilik olmadan.
-
Bugün başlıyoruz arkadaşlar hadi bakalım. İnşallah geçen seneki gibi 1-2 dk içinde salondan çıkacağımız mülakat olur.
-
Günaydın arkadaşlar girenler olarak tecrübelerinizi paylaşmaktan kaçınmayın lütfen
-
İvedi yargılama esasları neden ihtiyaç duyulmuştur tek kişi giriyor u oturma düzeni 3 er kişi karşılıklı ortada bir kişi varmış ad soyad doğum tarihi yeri üni Medeni hal bi de üni de nerelerde kalındığı soruluyormuş
-
Öncelikle giren kadar arkadaşlara geçmiş olsun girecek arkadaşlara şimdiden başarılar sorulan soru ise Yürütmenin durdurulmasının şartları ?
-
Kendini tanıt.
Üniversite okurken nerde kaldın?
Yürütmenin durdurulması soruldu. -
Mülakata katılan pek yok galiba
-
3 4 kişi girdi herhalde koca forumdan yazık.
-
3 soru sordular. Vergi davalarında yetkili mahkeme, tam yargı davasında yetkili mahkeme, yargı bağımsızlığı nedir. 2sini dilimin döndüğünce cevapladım birini cevaplayamadım
-
@Yalın hocam diğer girenlerede mi 3 soru soruldu
-
@Hayaller71 hocam bir kişiyle konuştum idari yargıda dava zorunlu mudur diye sormuşlar tek soru
-
Üniversitede nerede kaldığımı da sordular
-
İdari yargıda yetkisiz görevsiz mahkemeye dava Açılırsa nasıl karar verilir diye sordular bana
-
@Yalın baya zorlamışlar hocam seni
-
@Hayaller71 öyle oldu hocam, hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Yalın amin hocam nasipse olur inşallah
-
Merhabalar,
Mülakata giren arkadaşlar, mülakat kurulunda görevli olanlar kimlerdi acaba? -
@Yalın geçmiş olsun hocam idari yargi mülakatında ilk kez 3 soru sorulduğunu gordum gerçi ilk 2 soruyu birbiriyle bağlantılı gibi algılayabiliriz ama bildiğiniz sorudan sonra mı tekrar soru yöneltildi yoksa bilemediginiz sorudan sonra mı? Genelde 2.si sık yaşanan bir durum diye biliyorum bilemeyince bir soru daha yöneltip tsk ediyorlar
-
@brakov evet kimler vardı arkadaşlar
-
@olursaolur teşekkür ederim hocam, evet dediğiniz gibi ilkini hatırlayamadığım için bağlantılı bir soru sormuş olabilirler.