29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Her seansta 60 kişinin mülakata alınacağı konuşuluyor adli yargı için, idari yargı için de böyle mi, bir duyumu olan var mı ?
-
@Yalın yani öğleden önce 60 öğleden sonra 60 gibi mi ? Eğer onu kastediyorsanız mümkün. Öğleden önce 9 da başlasa ve herkes içeride ortalama 2 buçuk dakika kalsa 2 buçuk saat yapıyor. Öğleden sonra 12 buçukta başlayacaksa mülakatlar komisyon 11 buçuk gibi öğle arası yapar 12 buçukta tekrar başlarlar
-
@elitnur evet söylemek istediğim buydu, sanırım böyle olacak
-
@elif55 Merhabalar. Rica etsem ben de katılabilir miyim?
-
@sottile ttile
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@elif55 merhaba, mümkünse ben de katılabilir miyim?
-
Arkadaslar forumda konusun ki gelecek yillarda gireceklere de fikir olsun yaşananlar. Forumu kullanip biraraya geliyosunuz ama buraya bi faydaniz kalmiyor. @paretowilfredo
-
@elif55 merhaba, benim de katılmam mümkün mü ?
-
Adli grubundan girenler mülakata en son katıyorlar ya ne zaman tamamlanacak mülakatlar? Bir de sizce en geç eylülde sonuçlar belli olur mu?
-
@RootofAllEvil 29 temmuzda bitiyor hocam mülakatlar.
-
@Abdurrahim sağ olun hocam
-
ileti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
geçen sene tam 2 ayda açıklandı sonuçlar. bu sene 29 temmuzda mülakatlar biteceğine göre, sonuçlar ekim ilk haftası açıklanabilir.
-
Uzun bir pandemi arasından sonra yarın mülakatlara başlıyoruz. Arkadaşlar Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese başarılar
-
Herkese başarılar. Niyeyse mülakatlar tamamlanamayacak gibi geliyor bana. Yasaklar yeniden başlar yakında. Bu haftaki mülakatlar yapılır sonrası ertelenebilir yine
-
@Abdurrahim bitenleri açıklama ihtimalleri var mı acaba
-
@Hayaller71 o benim de aklıma geldi hocam. Mantıklı olan açıklamaları ama hepsini aynı anda açıklamak gibi bi teamül varsa bakanlıkta, bekletirler. İnşallah ertelenmez tabi orası da ayrı konu
-
@Abdurrahim zaten virüs sebebiyle alınacak Önlemleri duyuruda paylaşmışlar bence ertelenmez hocam bakanlıkta ön görmüştür sürecin böyle olacağını