29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Bugün forumda mülakata katılım azdı, inşallah yarın ve ertesi gün daha çok katılım olur idariden girecek diğer kişilere ayrıca adliden ve avukatlıktan girecek olanlara da başarılar diliyorum
-
arkadaşlar sayfayı inceleyince göremedim de genel olarak organizasyonu da anlatabilir mi giren arkadaşlar? saat kaçta geldiler, gittiler, bekleme sırasında ne oldu, çıkarken nasıl?
-
@dogacan evet genel olarak detaylıca bilgi alabilirsek çok iyi olur henüz girmeyenler için
-
Yurt bilgisi herkese soruldu mu?
-
Cok kalabalik olmamasi acisindan bi kismi kafeterya kismininda bi kismi bekleme salonunda 5 kisiye de mulakata girilicek yerin önünde bekletiyolar maske cikarbiliyosunuz u seklinde masa var sag da 3 sol da 3 karsida da komsiyon baskani oturuyor buyuk bi masa isim soyisim dogum tarihi okul ve medeni hali söyleyip 1 soru soruyolar en azindan bana bir soru soruldu "idare de yetkili mahkemeler " sonra da cikiyosunuz toplam 1 dakika anca sürüyor
-
1-Anayasa mahkemesi kararlarının özelliklerini sayın
2- Anayasayı eleştirmek istesen hangi yönden eleştirirdin?
3- Anayasa kaç maddedir?
4- Anayasayı değiştirmek istesen nerelerde değişiklik yapardın? -
Kendini tanit
Univ'de nerde kaldın
Yerindelik ve hukukilik denetimini anlat
Bana da bunlar soruldu en fazla 2 dk sürmüştür -
Arkadaşlar ben de mülakata dün girdim. İdari işlemlerin kaldırılması ve geri alınması arasındaki farklar soruldu. Fakat bana üniversitede nerede kaldığıma dair bir soru sorulmadı. Bu soru neye göre soruluyor biliyor musunuz? Herkese soruluyor mu?
-
Nerde kaldın
Anayasa değişir mi nasıl değişir usul esaslae
Anayasada Değişmeyen madde
4. Madde değişirse diğerleri değişebilir mi
Korunmasız bir anayasa mı -
@kilici en zor senin ki olmuş herhalde
-
@Hayaller71 kendimi bu soruya hazırlamıştım hocam sana denk gelmiş umarım güzel geçmiştir. Hakkında hayırlısı olsun
-
@Abdurrahim 4. Madde olayında tıkandım hocam bişey diyemedim hatırlayamadım dedim güldüm sonra biraz bişeyler dediler onları onayladım evet vs diyerek. Size ne geldi hocam
-
@Hayaller71 Anladım hocam, hayırlısı hakkınızda.. benim yarın sabah mülakat
-
@Abdurrahim amin kardeşim seninde hakkında hayırlısı olsun
-
Ben dün girdim dostlar. Hakimin yargilama yaparken kendinden bağımsız olması ne demektir diye bir soru geldi, ünide nerde kaldığım soruldu. Genel olarak baya hızlı ve rahat bir mulakatti
-
@2pacalypse hayırlı olsun kardeş sana şimdiden i
-
@Hayaller71 keske bilgi gelseydi yorum sorulunca insan afalliyor soruya doğru mu cevap verdim yeterli miydi cevabım emin olamiyorum
-
Bana da iki soru soruldu. Hatta 4 de diyebilirim. İdari ve vergi dava daireleri kurulları ne iş yapar? İçtihatları birleştirme kurulu ne iş yapar? Kimler İçtihatların birleştirilmesini isteyebilir? Davanın tarafları isteyebilir mi? Bir de üniversitede nerede kaldığım soruldu.
-
@2pacalypse hocam 1. Sin tatile çık ye iç gez
-
@kitapsever soruyu soranın hangi kurul üyesi olduğunu biliyor musun