29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Facebook gruplarında 5 erli içeri alınma muhabbeti dönmüş öyle olur mu sizce fikriniz nedir
Bilemiyorum ama neden beşerli alınsın ki? İdari yine üç günde bitiyor ve 09.00 ile 12.30 olmak üzere iki farklı saat vermişler sanmıyorum öyle olacağını.
-
@mosca ben de öyle düşündüm ama sanki bu sefer mülakatlar daha erken bitiyor gibi ben mi yanlış biliyorum acaba , eğer daha erken bitiyorsa öyle olma ihtimali de var gibi geldi
-
@elitnur Evet biraz daha erken bitiyor. Ama bizim yine günde 100 kişi girecek şekilde ayarlandığından mantıksız buldum ama neden olmasın tabi belki de öyledir bilemiyoruz.
-
Arkadaşlar, mülakata giderken herhangi bir belge almamıza gerek var mı?
-
@Zarahustra hocam hakimlik mülakatına girmedim daha önce ama diğer mülakatlardan tecrübeyle kimlik yeterli oluyor
-
Merhabalar, soyadı c ile başlayanların mülakat tarihleri hangi tarihte acaba?
-
@Abdurrahim teşekkürler
-
@kendinehakime ben bir pdf gördüm çıkmış mülakat sorular diye koymuşlar ona bakarak bir de anayasa ve iyuk okuyarak gireceğim belki fikir olur size de .
-
@elitnur paylaşır mısın canım pdf i
-
Nasıl paylaşıldığı konusunda en ufak bir fikrim yok telefondan giriyorum nasıl yapabilirim bilen biri aydınlatırsa yüklerim. Ya da başka birinde varsa o da yükleyebilir direkt
-
2019 mülakat başlığında mülakatların çok kısa sürdüğü yazılmış en uzun süren bile 3 dk sürmüştür
-
@RootofAllEvil 3 dk aslında içerdeyken cook uzun gelebilir
-
@elif55 https://lookaside.fbsbx.com/file/f04cdde6b8c2df6219a93978b46b6cd3-0-4243305?token=AWzVtwhKphENLepbGjMbDPSBDTH2RGNTZA-g_c06tXCuEq-xKc2aUAXdFH3_cx-pLivpnxUneE-iMeqYOgD0ShixZrwDpjKAUTB1B-maqQPLnA53ciL1_um_9AXUyqbgh7FQE0uHgsW7gr4HZHG8OCorSAxJifSe8Ji5vjeWwEuVuPvasK3clkHHIrk5IM-kxHE1aMQGZ9fQImpPGhGlOQD1j7TC4Jhn-OJ3yZW55XFOnw şöyle bir
link var. Umarım çalışır -
@kamiya_55 teşekkür ederim
-
@kamiya_55 teşekkürler.
-
@elif55 Rica ederim
-
@kamiya_55 herhangi bir mülakat grubu var mı idari yargı için
-
@elif55 telegramda var bitane
-
@Hayaller71 link atabilir misiniz