29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Hayaller71 öyleyse gerek yok o zaman teşekkür ederim hocam
-
@elif55 rica ederim.
-
Whatsapp mülakat grubu var ama forum kuralları gereği buradan paylaşamam linki.
-
Arkadaşlar mülakata girecek olan 300 kişi içerisinde kaç İİBF mezunu var bilen var mı? Bu konuda CİMER e yazıp da cevap alabilen ya da bu konuda bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim.
-
@hukuksevilir 211 iibf 89 hukuk diye duymuştum hocam. Doğruluğundan emin değilim ama
-
Hepinize günaydın. Nasıl gidiyor çalışmalar valla ben elime kanun alsam 1-2 sayfadan sonra sıkılıp yerine kaldırıyorum önceki sayfalarda mülakat pdf i vardı ama link bozulmuş sanırım tekrar atabilecek olan var mı? Teşekkürler
-
@RootofAllEvil hocam açıkçası ders bakmak yerine mental bir şekilde hazırlanıyorum kalan kısa zamanda bilip konuşamamak durumu olduğu için önce içsel bir kabullenme sürecindeyim bende artık çalışamıyorum
-
Alın benden de o kadar. Bu pandemi sureci bizi mahvetti, hiçbir şeye heves dahi kalmadı
-
@2pacalypse Allah’tan umut kesilmez herkesin emeğinin karşılığını alması dileği ile ...
-
Çok fazla ders var yine de yoğunluk olarak anayasa ıdare idari yargı derslerinden soru gelir diye düşünmekteyim her ne kadar elim gitmese de sınava hazırlanırken kullandığımız ders notları faydalı olur diye düşünüyorum . Çıkmış mülakat soruları genelde adlilere sorulmuş sorulardan oluşuyor gibi geldi bana, CMK, Borçlar genel özel, Medeni hukuk soruları...
-
@elitnur evet bana da baktığımda adli gibi geldi çoğu
-
@elitnur mülakat ekibi idaricilere adli sorulari da sorabiliyormus. Malum hepsi adli kökenli olduğu için akıllarına sürekli oralarla alakalı soru geliyor sanırım yani bir anda hagb nedir şartları nelerdir gibi soru gelirse şaşırmayın
-
@elitnur Geçen sene idari yargıya anayasa ve iyuktan sormuşlar hep. Bir iki tane hmk dan sadece. Bu sene de benzer olur.
-
@kilici çok sevindim buna 🤲
-
@elif55 Bilmiyorum ama pek işime de yaramayacak .çoktan girmiş olacağım
-
@kamiya_55 anlamadım
-
@kamiya_55 aa varmış hocam girmek isterseniz ama paylaşım olmuyor
-
@elif55 İlk gün 9 da gireceğim mülakata yani benden sonra girecek arkadaşların tecrübesinden mahrum kalacağım demek istedim. Çok üstü kapalı söylemişim Ama belki ben tecrübelerimi paylaşabilirim nasıl dahil oluyoruz
-
@kamiya_55 @kilici hocam müsaitse sizi alsın link buradan atılmıyormuş
-
@elif55 Teşekkür ederim