29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@mr-aday mülakat aşaması için bir bilgilendirme yapar mısınız açıkça?
-
@adalet siz öğrenmek istediklerinizi sorun ben cevaplandırmaya çalışayım. Referans hususu subjektif olduğu için o konu kapsam dışı
-
@mr-aday geriye birşey kalmıyor zaten şaka bir yana mülakata nasıl hazırlanmalıyız.Bir de
Ön mülakat var mı cidden? -
Arkadaşlar size hayırlı olsun.ben de uzlaşma sorusuyla kaçırdım galiba.şık değişmiş .bana da kaymakamlık nasip oldu hakimlik kısmet olmadı.size de mülakatta başarılar diliyorum .
-
@80üstamadnnmsz kaymakamlık mülakatı açıklandı mı
-
-
@RootofAllEvil hayır sınavı kazandım demek istedim .daha mülakat tarihleri açıklanmadı
-
@80üstamadnnmsz anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun size de tebrikler
-
@RootofAllEvil teşekkür ederim .en fazla 20 kişi alınacak hakimlikte üzücü .En çok hakeden kazanır pek beklenmeyen bir şey ama adil bir mülakat olur umarım .Allah yardımcımız olsun
-
whatsapp grubu var mı arkadaşlar kazananlar için?
-
Hukukçu bir şahıs olarak ben de mulakatlardaki yerimi alacağım forumda ağır bir İİBF dominasyonu olduğu kesin ama
-
@2pacalypse acaba kaç tane hukukçu kazandı idari yi?
-
@bcbc3434 1-2 tane biliyorum ama çoğunluk olmamız imkansiz. 200 İİBF 100 hukuk (+30-30) şeklinde dağılır diye tahmin ediyorum. Tamamen sallamasyon tabi bu sayılar. İibfnin çok olduğu kesin.
Ayrıca iibflileri o etkilemiyor ki zaten, alsa alsa maksimum 20 alacak, bunun en az 8-10 katı iibfli var zaten ilk 300'de.
çok fazla iibfli olmasi hukukçulara avantaj oluyor. 80 kadro dolmayabilir bile belki. Gecen sene öyle diyorlardi.
-
@2pacalypse 80 tane hukukçu yoksa eğer 100 kişilik kontenjanı doldurmazlar o zaman
-
@bcbc3434 evet öyle bir ihtimal var. Ben gayet zor vergi ve maliye-iktisat testini göz önüne alarak iibfli sayısı en az 200'dür diyorum.
-
@bcbc3434 80 tane hukukçu olsa hepsini alacakları ne malum
-
@2pacalypse ben ve bir arkadaşım daha var hukuktan kazanan. Ekseriyetle iibfli.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. İlk kez girdiğim bu sınavda 12. oldum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Artık 1.ile 300 arasında hiçbir fark olmadığı bir aşamadayız.İlk 300'e giren artık herkes başarılıdır. O sebeple kim olur olmaz bilinmez fakat hakeden kişiler bu mesleğe girer inşallah
-
Benim ilk mülakatım bu kısmetse. Mülakat komisyonu kaç kişi, mülakat ortalama ne kadar sürüyor vs önceden tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim. Herkese başarılar