2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
-
@HarunB Hocam İdari Yargı Ön Sınavı ve Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı 2020-2021 eğitim öğretim yılında ve sonrasında üniversiteye başlayanlar için uygulanacak. Bu doğrultuda da ilk İdari Yargı Ön Sınavı ve Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı 2024 yılında yapılacaktır ve yalnızca 2020-2021 yılı itibariyle üniversite eğitimine başlayanlar açısından bağlayıcılığı olacaktır.Hali hazırda mezun olan bizler açısından o sınavların bir ehemmiyeti yok. Şimdi ve o sınavların yapıldığı dönemlerde dahi ön sınav koşulu olmaksızın aynı formatta istediğimiz gibi gireceğiz İdari Yargı Hakim Adaylığı sınavına.
-
@keynesinvarisi aynen dedigi gibi bizim mevcut sınavımızdaki konu dağılımı değişmedi,ders de eklenmedi.eski mezunlar da ön yeterlilik sınavına dahil olmadığına gore kafamızı karıştırmadan devam;)
-
@keynesinvarisi @olursaolur Anladım, çok iyi o zaman. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Savaş webders hakimlik kapsamında elimde : İdari Yargılama Hukuku, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ceza Hukuku, Vergi Usul Hukuku, Medeni Usul Hukuku'ndan oluşan video dersler ve notları mevcut. Ben sınava hazırlanmaktan vazgeçtiğim için elimde olan bu sistemi çok ucuza birisine vermek istiyorum. İlgilenen özelden yazsın.
-
Merhaba dostlar tarih dersi için hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Derse yönelik çalışma şekli nasıl olmalı?
-
Herkese kolay gelsin, arkadaşlar bakaya olarak sınava girmekte herhangi bir sakınca var mıdır? Kasım celbinde gitmem gerekiyor, bakaya kalsam sınavdan sonra gitsem sizce bi sorun olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba. Hayatı boyunca eşi nedeniyle İstanbul'da yasamak zorunda olan biri nasil hem evlilik birliğini hem de meslegini bir arada yurutebilecek, bir fikri olan var mi? Her sey bitti, mülakatı geçtin de bu mu kaldi demeyin Bu durumu düşündükçe motivasyonum düşüyor, acaba boşuna mi kurek çekiyorum diyorum. İst.dan kipirdamamiz ailecek mümkün değil. Bu hususta okuduğum mevzuatlari da oturtamadim kafamda, anlamadim. Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa cok sevinirim. herkese iyi çalışmalar
-
Elimde son baski adli yargi külliyat hukuk çikmış soru bankasi var . isteyen olursa uygun fiyata verecegim
-
Watsap grubu carmı bildiğiniz arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhaba hem hakımlık hem kaymakamlık ıcın hazırlanan ve bu sırada da bır kuruumda calısan var mı aranızda ???
-
@kendinehakime ben hem kaymakamlık hem hakimlik çalışıyorum ama özel sektörde çalışıyorum
-
Elimde külliyat hukuk soru bankasi modüler seti var son baski adli hakimlik ve sifir hic kullanmadim. Uygun fiyata birakacagim isteyen varsa arkadaslar
-
Merhaba dostlar yakınegitimden online ders alan var mı? Ya da idari hakimlige ilişkin önerebileceğiniz bi online kurs var mıdır?
-
Hukuk muhakemeleri kanununda pek çok değişiklik yapılmış resmi gazeteden bakabilirsiniz.
-
-
Kaymakamlık başlığı çok aktif tarih bile belli olmuş şimdiden, hakimlik için duyum yok mu?
-
@hakimehanımm, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Kaymakamlık başlığı çok aktif tarih bile belli olmuş şimdiden, hakimlik için duyum yok mu?
üstad @108-Dönem Aralık ayının son haftasında olacağını söylemişti.
-
@crowdingout pek aktif olamadım son zamanlarda kaçırmışım duyumu. Çok teşekkür ederim umarım gelir ilan
-
Bu seferde müjdeyi ben vereyim , 1200 adli idari 21 -22 kasım hayırlı olur inşlh .