Hukuk kaynak tavsiyesi
-
A kadro hukuk soru-yorum kitabı nasıldır arkadaşlar bilgisi olan var mı? Veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir özgün soru bankası varsa tavsiye ye ihtiyacım var.
-
@gençler23 hocam bu konu daha önce konuşulmuştu size link bırakayım inceleyin isterseniz https://forum.tercihiniyap.net/topic/5375/kpss-a-i̇çin-en-i̇yi-hukuk-soru-bankası-önerileri
-
@Simurgx eyvallah sagolasin
-
Arkadaşlar bu a kadronun 2020 güncel konu anlatımı fasikülleri çıktı mı? Kendi sitesinde baktığımda kitabın üstünde 2020 yazıyor ama diğer sitelerde 2020 ibaresi yok üzerinde. Kullanan alan var mıdır? Sipariş vermeyi düşünüyorum eski bası alıp ters köşe olmayalım şimdi.
-
@LioN ben kitapçıdan a kadro soru bankası aldığımda oradaki fasiküller ve soru bankası da 2019du
-
@gençler23 o zaman yeni bası çıkmadı yani kardeşim.
-
@LioN soru bankası için çıkmadı eminim ama fasiküllerin çıktı mı çok net bir şey bilmiyorum belki ellerinde kalanları satmaya çalışıyorlardir
-
Merhabalar,
Konsensus'un 2020 hukuk soru bankası kitabı çıkmış sorulardan oluşuyor. Fiyatı biraz fazla geldi, 2900 civarı soru var. A.Nohutçu kitabın açıklamasında çıkmış soruların önemine istinaden kıssadan hisse bir fıkrayla değinmiş ama .. Satış stratejisi mi bilemedim
A kadro Hukuk Soru Yorum kitabındaysa özgün ve çıkmış karışık. Ancak kaç soru var, açıklama kısmında yer vermemiş. Tereddütte kaldım.Pegem'in hukuk soru bankasını bilen var mı acaba? Libertus adında. Ayrıca Pegem'in 5000 soru bankalı hukuk, iktisat, maliye, muhasebe kitabını alan oldu mu?
Bilgilerini paylaşacaklara şimdiden teşekkürler. -
@periyan a kadro hukuk soru bankası kpss için gayet yeterli ve güzel sorular içeriyor ben konsensusun çok kaliteli ancak kpss için biraz ağır olduğunu düşünüyorum bu kadar yoğun müfredat varken ona vakit ayırmak bence doğru değil
-
@periyan pegem muhasebe çözdüm iyidi çok zor değildi sevyeniz nasıl bilmiyorum ama hatalı bir iki soru vardı
-
@periyan ayrıca pegemin iktisadınıda çözdüm economicus diye bir kitap temeli olmyanlar için iyi bir kitap