kpss'de +85 alanlar
-
@Kontrolör hocam 2019 da girdim ilk kez 74 aldım gkgy hiç çalışmamistim . Alana etkisi pek olmadı bu yüzden .
-
@sahaned ben açıkçası katalaksiyi almıştım ondan konu çalışıp not çıkardım daha sonra analiz iktisat kitapları soru bankası olan vardı bende çözümlü olduğu için o da çok faydalı oldu bana ayrıca iktisat çıkmış sorularını da çözdüm onunda açıklamalarına çalıştım
P3 ten hiç video izlemedim fikrim yok ben sınava 45-50 gün kala farklı dersanelerim türkiye geneli denemelerini alıp hergün sabah sınava giriyormuş gibi saat tutarak çözerdim çözümlerinde ise yapamadıklarımın açıklamalarını deftere yazardım kpss den bi kaç gün önce de 3-4 kez defterimi okurdum
Herkesin yöntemi farklıdır kendine has bi yöntem bulmanı tavsiye ederim -
@sahaned ben her şeye en baştan başlıyormuş gibi yaptım, her gördüğümü bilsem bilmesem de yazdım, sorularda ki çözümleri notuma ekledim, kitapta olup konu anlatırken söylenmeyen şeyleri nota ekledim, bu çıkmaz demedim, muhasebe de kendini beğenmişlik yapmaysadım daha yüksek olabilirdim ama
-
Hocam p3 ten almaya bak 85i.A grubu 85 bir sey ifade etmiyor.
-
@zenginmemur sanırım haklısınız. şimdiye kadar p3'ü kassaydım keşke diyorum alan puanlarımı da yükseltirdim
-
Sıfır çalışmayla 90 aldım, çalışma daha iyi
-
@Su28A kusura bakmayın foruma 2 gündür girmiyordum. Kendime göre verimli olduğunu düşündüğüm sonuç olarak 110 küsür net yaptığım programı anlatayım. Öncelikle piyasada ne kadar deneme var ise kademe kademe topladım. Sabah 2.30 saat hukuk konu akabinde denemede sadece hukuk kısmı, öyleden sonra 2.30 saat iktisat konu akabinde deneme iktisat kısmı ve kalan muhasebe maliye denemeyi çözüp günü kapatıyordum. Hukuk ve iktisat konu anlatımları bitikten sonra bu seferde soru bankalarıyla aynı şekilde soru bankası ve deneme şeklinde devam ettim. Soru bankasıda bittikten sonra bu sefer çapraza maliye ve muhasebeyi atıp yola devam ettim. Maliye ve muhasebe konularımda sıkıntı olmadığı için soru bankası üzerinden gidiyordum.
-
Hocamlar, alakasız olacak ama saçma mı düşünüyorum, çift yıllarda daha mı zor oluyor sınav? Gerek gkgy gerekse alan açısından. Zor olunca std sapmayla telafi oluyor mu puanlar?
-
@Kontrolör hocam öncelikle tebrik ederim.Ancak klasik sınavlarda zorlanılmaz mı bu yöntemle
-
Maliye hukuk iktisat ve muhasebeden konu anlatim ve soru bankasi olarak neleri önerirsiniz
-
@zenginmemur ezber mantığı alanın kapsamı geniş olduğundan çok çabuk unutulacağı kanaatindeyim. Konu tekrarı ve soru çözümleriyle çoğu şey zihinde oturmuş oluyor. Önünüzde gireceğiniz klasık sınav var ise klasik sınav tarzında çalışmak daha mantıklı olur düşüncesindeyim.