KPSS B 90 Üstü
-
@onuktekin (yaşça) yoldaş vallahi ben de bu ayrımdayım yana yana A'yı bırakmayı düşünüyorum ama çok değişken var "madem düz memur olacaktın özel sektör kariyerini ne diye bitirdin?" gibisinden şu konuda biraz cesaretlendirsen ya bizi.
-
@suigeneris1876 bu yıl genel kasım ocak arası oldu ama net bilgim yok bu konularda
-
@errayn anladim hocam tesekkurler.
-
@suigeneris1876 il olarakta etkili hocam 2018/2 ankara misal 90 küsür kapatmış
-
@errayn tamamdir hcm
-
@cemalicoşan SPL lisansım olsa oradan giderdim de bu sene p3 yapmak istiyorum. bu kadar kargaşaya değmiyor. iyi puana iyi yerler var hem. sadece vhik yok sadece. kit memurlukları da iyi. işte yüksek puan lazım. ayrıca p3 yüksek olunca diğerlerini de yükseltiyor.
-
@North-remembers bakayım onlara. açıkcası benim derdim de hızlanmak. 50-50 yapsak tamam işte.
-
@errayn ya o işte az pratik yüzünden. hız kazanmak için de yüksek net için de doğru kaynak lazım. doğru çalışma yöntemi lazım.
-
@onuktekin ben geçen sene 45 dk 18 tane anca yaptım hata bende sene boyunca deneme hariç mat çözmedim
-
Bende alani birakmadim ama b ye daha cok yuklenenlerdenim asla a yi bırakmam . Ben 3 yayinla bu isi götürüyorum denemelerde suan 80 bandindayim hedefim 90 üstü normal olarak .aldigim kaynaklar pegem murat ve karakutu hepsini 2 ser kere bitirmeyi dusunuyorum pegem ilk turu bitirdim insallah hakkimizda hayirlisi olur..
-
A grubu çalışan için de p3 gerçekten çok önemli hafife almaya gelmez p3 ü
-
@fatos karakutuyu baya övüyorlar okudum ben de. İnş iyi olur.
@onuktekin Hocam aradan çıktık çıktıık yoksa işler fena sıkıştırıyor başarılar dilerim. Benim de aklımda var düz kpss. Sadece getiri götürü kıyası zihinleri çürütüyor. Kolay gelsin. -
Paragraf icin hangi kaynak iyidir ?
-
@guyguy26 paragraf için en iyisi her zaman bol bol kitap okumaktaktır
-
@Manchester okumaktır
-
@Manchester paragraf icin ne yapmali demedim aslında hangi kaynak kpss tarzina en yakindir diye sormustum.Ayrica, fikrimce paragrafta hız onemli 5 ay gibi bir surede sadece kitap okunarak net artirilamaz diye dusunuyorum.Kitap okumak bir aliskanliktir.Öteden beri okunuyorsa tabiki paragrafta bir adım öne geçirir bu alışkanlık.
-
@guyguy26 anladım o konuda bir fikrim yok
-
@guyguy26 katılıyorum hocam her gün düzenli sayıda paragraf çözmek bile hız kazandırır kitap okumaktan ziyada kitap okumak uzun vadede bir çözüm bana göre . ALES paragrafları çözülebilir bence
-
@onuktekin Hocam a grubu bitti artik. Iibf okuyarak yaptik hatayi. Bugun bi muhendis b grubundan giriyor. Biz guy icin ugrasirken muhendis 3600le giriyor ise. Hukuk iktisat yerine fizik kimya biyoloji ogrenmemiz lazim. Yds de alirsak yanina seneye eczaci olarak gireriz sinava. İibf okumamaliydik. Muhendis olup cerrah olarak yuksek lisans eczaci olarak doktora yapmamiz lazim. Yks 90 ustu nasil olur hocam? Yds den 70 almaliyiz. İibf yi boşa okuduk. Guy 2200 b grubu mimar 3600. Onlarin sinavinda biyoloji bile cikmiyor ama biz calismaliyiz. A grubu bitti artik. Eczaci olsak keske. Biz o kadar alan calisiyoruz. Niye? Muhendislik okuyanlar coktan doktor veteriner ciktilar. Bir kismi da ecza muhendisi olmus. İibf okuyan ne çikıyor? Yds miz yok cunku. Cunku a grubu bitti. Yakinda b de biter iibf icin. C ve D gruplari da risk altında. İibf olarak son torbadan girdik yarisa. Eczacilik okuyanlar muhendis olarak 3600 aldilar. Biz 2200 alamadik. E ve f'yi de dusunelim. Fizyolojik kimya sorulari fena degil.
..................... -