Coronavirüs Salgını
-
Bu virüsün Türkiye'ye ulaşmadığı haberleri doğru mu sizce?
-
15 gunde kendini gosterdigini dusunursek bi iki haftaya net sonuclar cikar. Bence. Allah hepimizi korusun.
-
Allah korusun hocalarım ülkemizi gerekli tedbirlerin alındığını düşünüyorum Dünya yangın yeri
-
1 milyar nüfuslu cin şimdiye kadar iyi bir sınav verdi ama başıboş ortadogu devletlerine sicramaya devam ederse tehlike büyüktür bizim için.
-
Virus gelirse cem ceminayi yollariz sizin opel korsa bizim toyota korona şakası yapar
Kendimden utanıyorum bazen^^ -
Mültecilerin cirit attığı sınırda 2 milyona yakın Suriyelinin bekletildiği bir durumda hem de sağlık kontrolünün yapılmadığı Bi durumda gelmemesi mümkün mü ? Gelse bile basına yasak koyabilirler
-
Umarım daha da kötüye gitmez.
-
-
@emregular bu bıraktığınız link nedir bilmeden tıklıyoruz.
-
Kolonya satışları patlamış durumda. Piyasada kara borsaya düşmüş neredeyse. Esnaf yine voleyi vurmuş anlaşılan. Bu illet için alınacak tedbirleri azami ölçüde alalım arkadaşlar. Günde elleri sık sık yıkamayı ihmal etmeyelim. Kadın arkadaşlarımız çantalarında ıslak mendillerini ihmal etmesinler. Biz erkeklerin böyle bir şansı yok maalesef. Ayrıca dezenfektan alın evlerinizde kullanın bütün aile fertleri olarak. Aldım bugün 1 lt şişesi 35 TL idi. Medikalcilerde satılıyor. Ailesinde 60 yaş üstü olanlar varsa daha bir özenli olsun. Anne baba nine dede mutlaka uyarın. Toplu taşımalarda özellikle AVM lerde yürüyen merdivenlerden çıkarken elinizi trabzanlara değdirmeyin. Bu aralar insan içine çok karışmayın bol bol c vitamini yükleyin. 1 su bardağı balın içine hepsinden birer tatlı kaşığı olmak üzere zencefil keçi boynuzu tozu zerdeçal ve karabiber koyup iyice karıştırın bir kavanoza koyup sabahları bir tatlı kaşığı yutup üstüne ılık su için. Bugün böyle bir tarif verdiler bağışıklığı güçlendirici etkisi varmış.
-
Işe girmeden ölmesek bari:)
-
Beni etkileyen bir olaydır. 4-5 sene önce bir kardeşimiz. Yıllarca iş arıyor fakat bulamıyor. Tam umudunu kaybetmişken talih yüzüne gülüyor Mecliste garson olarak iş buluyor. Sabah kalkıyor büyük bir heyecanla traşını oluyor itina ile üstünü başını giyiniyor. İş bulmuş ya iş var mı ötesi. Koyuluyor yola kim bilir giderken meclise ne hayaller vardı ne mutluluk vardı içinde. Sonra ne mi oluyor? Bu kardeşimizin yürüdüğü kaldırım tamda adım attığı birkaç metrelik yer altta ki metro çalışmaları yüzünden çöküyor. Ve kardeşimiz bu göçükden aşağı düşüp hayatını kaybediyor. Sadece bu kardeşimizin geçtiği yer çöküyor başka hiçbir yerde birşey yok. Velhasıl ilk iş gününde daha işine varamadan hayatından oluyor. Bu dünyada herşey nasip. ALLAH nasip etmezse iki cihan bir araya gelse olmuyor işte. MEVLAM nasip ederse de iki cihan karşı dursa oluyor. Hayırlısı olsun herşeyin.
-
@LioN guy ilani gelmeyisini bir sebep buldum gibi
-
İlan gelse de virüs sebebiyle sınav yapılmaz.
-
Kpss A sürecinde hak yiyenleri alır götürür inşallah corana ortalık ferahlasın biraz yok öyle bedava ekmek hak yiyen bk yesin nokta.
-
@Heyula-06, içinde söyledi: Coronavirüs Salgını
Kpss A sürecinde hak yiyenleri alır götürür inşallah corana ortalık ferahlasın biraz yok öyle bedava ekmek hak yiyen bk yesin nokta.
Bunların adaleti yoksa allahın adeleti var bir yerde elbet öyle ya da böyle tecelli edecektir bunlar hep ibret
-
Kpss ertelenir mi sizce
-
Bizim yetki sinavimiz ertelendi. Beni en cok dusunduren su ki, avrupadaki bir cok insanin temizlik hijyen konusunda gereken ozeni gosterdiklerini dusunuyorum, ancak ust duzey burokratlarda, baskanlarda, futbolcularda cikmasi, ister istemez virusun sadece temizlik-hijyen kurallarina dikkat ederek bulasmasi engellenemiyor gibi geliyor. Umarim en kisa zamanda dunya ve ulkemiz bu dertten kurtulur.
-
Açıköğretim sınavları ertelendi. Kpss kursları da haftaya itibaren 1 hafta tatil edildi. ( geçen yıl gittiğim kurumdan biliyorum. ) kpss konusunda bir iki hocama danıştım ama kimi ertelenebilir diyor kimi ertelenmez..
Ancak bu süreçte ilan gelemeyeceği kesin, çok üzücü
-
@bykeynes
Düzeltme yapıyım sadece bir kurumun ertelendiğini biliyorum, genelleme yapmak istemem.