2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
22 veya 23 haziran'da elazıg'dan gidecek biri var mı?
-
Bakalım kaç kişi gelmiycek
-
@menizarar1 iyi de bu arada fazla alım olmadı ki ondan söylüyorsan gelirler
-
@güneşşş Belge bile teslim etmeyen 10 kişi var. Her gün gelmeyen olacaktır
-
Bi 100 kişi falan gelmez rahat
-
Hes kodu almak zorunluymuş ne zaman alıcaz ve ne kadar geçerliliği var bilgisi olan var mı Kardeşler
-
@gencbiraday hayat eve sığar uygulamasından süresiz HES kodu oluşturabilirsiniz
-
25 haziran İstanbul'dan araçla gidecek olan var mı ?
-
@gencbiraday nerde yazıyor zorunlu olduğu
-
Arkadaşlar herkese selam. Ben gündemden biraz uzak kaldım. Acaba şehirlerarası yolculuk yapabilmek için özel bir almam gereken izin vb var mı ?
-
hocam ben 15 haziran sabah girecem mülakata uygunsa ben size eşlik edebilirim
-
@ege-mahmut HES kodu almaniz gerekiyor
-
@guyvomen hocam peki seyahat belgesi veya HES kodu dışında herhangi birşey almaya gerek var mı
-
@likiditetuzagı otobüs firmaları ve tcdd sitesinde istiyor
-
@ege-mahmut seyahat kısıtlaması 1 Haziran itibari ile kalkacagi için seyahat belgesine gerek yok. HES kodu almak yeterli olacaktir
-
@guyvomen arabayla gitsekte alıcaz mı
-
@likiditetuzagı Otobüs tren ve uçaklarda lazım olacak bir uygulama bu hocam. Şehirlerarası yolculuklarda HES Kodu almak zorunludur. Bu da hayat eve sığar uygulaması üzerinden saniyeler içinde süresiz bir şekilde oluşturuluyor. Kendi araçlarınızla gidecek olmanızdan dolayı gerektirmez ama yine de alın ne olur ne olmaz. Para ile alınan bir şey değil. Uçak otobüs ve trenlerde bilet alırken bu kodu firmalara vermek zorundayız. Seyahat izin belgesi dün içişleri bakanlığının yayınladığı genelge ile zorunlu olmaktan çıkarıldı ve hatta komple kaldırıldı
-
Arkadaşlar net olarak cevap veremedigim bir soru var. Devlet başkanı ile cb arasında ne gibi fark var veya fark var mı?
-
@Elnogate Başkanlık sisteminde adı Başkan bizde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Cumhurbaşkanı. İkisi de aynı. Parlamenter sistemde olan Başkanla karıştırmadıkça ikisi de aynı hocam
-
@Elnogate @redcrossbjk Bu soruda istenilen aslında parlamenter sistem, başkanlık, yarı başkanlık sistemleri ve büyük ihtimalle devamında Türk tipi başkanlık sistemi diye ifade edilmiş olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemlerini bu ünvanlar üzerinden karşılaştırmanız dostlar.