2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@guyvomen teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar bi wapp grubu mu kursak?
-
@Marsiyal ciddi misin hocam total de aşığı yukarı kaç kişi oluruz acaba
-
15 haziranda gireceğim arkadaslar.Istanbuldan 14u oglen olmadan cikacagim. Araca 2 kisi alabilirim ilgilenenler ozelden yazsın. Donustede beraber doneriz
-
@politics06 iyi olur aslında mülakattan çıkanlarda soru paylaşır en azından
-
İleti kaldırılmıştır.
-
wp iyi grubu olabilir aslında buradaki kimsenin özelden birbirini rahatsız edeceğini de düşünmüyorum soruları paylaşırız anlık iletişim kurulabilir
-
Bana uyar yaparsanız katılırım
-
Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte mülakat sonrası hemen soru paylaşımının haksızlık yaratabileceği düşüncesindeyim arkadaşlar. Tepki çekebilir yani
-
@kemankeşş2 700 civarı olur bence hocam
-
mülakat sürecinde komisyon tarafından soruların paylaşılması bana biraz saçma geliyor. hepimiz aynı yarıştayız. belki aynı bölümden olan kişilere aynı sorular denk gelecek. belki sizden önce mülakata giren kişi o soruyu bilemeyecek ve o kişi bu soruyu size ilettiği için siz +1le başlayacaksınız. zaten adaletsizliklerle uğraştığımız yetmiyormuş gibi ateşe bir odun da bu şekilde mi atalım? bence pek hakkaniyetli durmuyor. (tabi herkesin düşüncesi aynı olacak değil )
-
Sanki bütün soruları bilende elenmiyor
-
Soruların tamamını bilen alınsaydı şuan her şey çok daha farklı olurdu
-
Arkadaşlar hangi ile kaç kisi alınacağını mülakatlardan sonra mı öğrenicez? Önceden öğrenmek gibi bir şansımız yok herhalde
-
@sbfmezun Yok maalesef
-
@sbfmezun Asil liste belli olduktan sonra belli oluyor hangi illerin olacağı
-
45 kişilik alımdakiler işe ne zaman başlıyo belli mi acaba
-
@menizarar1 yok hocam. Daha il tercih sonuçlarını bekliyorlar
-
Bu önceden verdiğimiz fotoğraftaki görüntümüze yakın mı olmaıyız imaj değişikliği yapmışsak eğer mesela fotoğrafta saç siyah mülakatta sarı gibi sorun olur mu mülakat sırasında önceden verdiğimiz fotoğraflarımız önlerinde mi duruyor
-
Acaba kaç kişi girmez