2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 benim de 15i hocam
-
@Pinky ben lehimize olduğu kanısındayım.
-
@Elnogate benimde 15 istanbuldan beraber aracla gidip donebiliriz ozelden yazabilirsiniz
-
@Elnogate istanuldan gideceksiniz birlikte gidebiliriz ozelden yazabilirsiniz
-
@ege-mahmut -Vize uygulamaları
-Gümrük uygulamaları
-Devletlerin birbirini karşılıkli olarak tanimasi
-Tapu kanunu uygulamaları
-Dilekce hakki uygulamasi
mütekabiliyete esas teskil eden uygulamalardir -
Arkadaslar özel aracımla 15 mayistaki mülakat icin 14 mayis pazar günü ogleden sonra yola cikacagim. 2 kisi alacagim aracima. Ilgilenenler ozelden yazabilir dönüşte birlikte dönülecek ilgilenenler ozelden yazabilir
-
@Pinky, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Bu önceden verdiğimiz fotoğraftaki görüntümüze yakın mı olmaıyız imaj değişikliği yapmışsak eğer mesela fotoğrafta saç siyah mülakatta sarı gibi sorun olur mu mülakat sırasında önceden verdiğimiz fotoğraflarımız önlerinde mi duruyor
Fotoğrafta erkek olup mülakata kız olarak gitmediğiniz sürece hiçbir sorun olmaz. Bununla beraber görüntünüzde dikkatlerini çeken bazı hususları sorabilirler. Saçını hep böyle mi tararsın, daha önce gözlük kullandın mı, lens mi kullanıyorsun gibi...
-
@reagan çok sağolun hocam Allah razı olsun ama ben Ankaradayım zaten
-
@Pirinçkimirinçki yabancı dil bilmek avantaj mı mülakat sırasında bunu belirtmek?
-
@Pinky evet kesinlikle bir avantaj ancak kendinize çok güvenmiyorsanız tavsiye etmem konuşturuyorlar çünkü.
-
@Pirinçkimirinçki hımm konuşurum da ne sorabilirler acaba çok zorlarlar mı mesleki bir yabancı dille konuşurlarsa bilmediğim kelimeler filan iyi olmaz da
-
@guyvomen hocam ek olarak
- bilgi edinme hakkı
- cezai konularda adli işbirliği kanununda geçici tutuklama süresi de karşılıklılık ilkesine tabii.
-
-
@Elnogate hocam sıranız kaç öğleden sonra mısınız
-
@Elnogate bu arada geçen sormuştunuz çekocu ne yapmalı diye mevzuatta yabancılarla alakalı iş çalışma sigorta gibi konulara mutlaka hakim olun sizin bölüme en yakın konular onlar gerisi bence anayasa idare iktisat ağırlıklı olabilir asıl ben kamu yönetimi olarak ne yapacam hiç kara kara düşünüyorum
-
@kemankeşş2 ilk 10dayim hocam
-
@Pinky aynen dediginiz yerlere bakacağım. Kamu ve uluslara biraz daha detay sorabiliyorlarmis. İnsallah bildiginiz yerlerden gelir
-
@Elnogate ogleden sonra benim de hocam rica etsem Çeko ya ikimizin bölümü Soruları SÖYLEMEDEN hangi derslerden geldiğini ya da Göç İdaresinin işleyişi ile alakalı daha çok soru geldiğini söyleyebilir misiniz soruları söylemenize gerek yok
-
Suriyelilerle iletişime geçemezseniz naparsınız sorusuna nasıl bi cevap verilebilir arkadaşlar?
-
@babameraba hocam zaten tercüman oluyomus eger suriyeli hic türkçe bilmiyosa. He olur da tercüman yoksa bir kagit verip derdini yazmasini istemeye calisirim onu translate'de çeviririz. Okuma yazmasi yoksa o zaman sıkıntı işte