2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 Referans olmasın dostum, ağırlık değişebilir ancak genelde mevzuat soruluyor, anayasa ve idare hukuku gelme ihtimali yüksek. Bunların yanında ise herkesin bölümü doğrultusunda devam ettiği görünüyor.
-
@plansız teşekkürler hocam
-
@kemankeşş2 14
-
@Mrtsnr kaçıncı yedeği aradılar en son bilginiz var mı acaba? Birde sizi ararlarsa buradan yazarsanız çok iyi olur benim için
-
@malthus_emmi 4. Yedeği aradılar hocam bilginizd
-
@Yakup-cemil Hocam sen kurumu ara veya askerlik şubesiyle vs görüş. Burada ne desek boş. Çok ince bir nokta. Karantina meselesi senin durumu farklı kılabilir. O yüzden burada denilenden çok resmi olarak kurumdan bilgi alsan daha sağlıklı olur.
-
@Baelish normal zamanlarda mülakat için izin verilebiliyordu. Pandemi çoğu şeyi sekteye uğrattı
-
Arkadaslar 15 haziranda mulakatim var. Ozel aracla gidecegim 2 kisi alabilirim. Istanbuldan pazar gunu ogleden once cikmayi planliyorum. Ozelden yazabilirsiniz. Donuste birlikte olacaktir
-
Bütçelemeye dair ilkeler bütçe sistemleri vs. çok mu ayrinti olur mülakat için
-
Yalnızca türk vatandaşlarına tanınan haklar neler arkadaşlar?
-
@yayiç22 Vergi ödevi, vatan hizmeti, seçme ve seçime hakkı, kamu hizmetlerine girme hakkı, siyasi faaliyette bulunma hakkı
-
Güvenlik soruşturmaları yapıldı bitti kuruma gönderildi kesin bilgi arkadaşlar. Mülakatlar bittikten sonra çok sürmez açıklanması.
-
@guyvomen hocam vergi ödevi yok bildigim kadariyla
-
@Marsiyal kesin bilgeye nereden ulaştınız hocam? O zaman 1 ay içinde filan açıklanınır mı ki sonuçlar?
-
@guyvomen evet vergi ödevini herkes ödüyor geniş dar anlamlı diye ayrılıyor yurtdılında olsa da ödeyen Türk vatandaşları ya da Türkiyede olursan yabancı olsa bile vergi ödeme durumları oluyor hatta bununla ilgili kavramlar vardı onu unuttum ülkesellik gibi bir şeydi
-
@Pinky aynen verginin yerselliği kavrami var hocam
-
@Elnogate hocam bence ayrıntı gibi gözükse de her yerden gelebilir bakmıştım bir kaç mülakat kitabına ne ayrıntı sorular vardı ama tabii orada sorulan sorular başka bir sürü kurum mülakatında da sorulmuş sorulardı bize çıkmaz desek de çıkar desek de havada kalıyor en iyisi olabildiğince her konuya bakmak önümde 2 hafta civarı bir süre kaldı kamucu olarak mevzuat siyasi tarih Türk siyasal hayatı başta olmak üzere olabildiğince herşeye bakmaya çalışacağım
-
İl göç çıkmış mülakat soruları özelinde konuşacak olursam bana çok fazla soru havuzları yok gibi geldi veya adayları çok fazla zorlamak da istemiyo olabilirler. Mevzuattan 6458 harici neredeyse hic soru yok. Bir de fix olarak sayısal veri soruyolar sanki suriyeli sayısı yabanci sayisi gecici barinma merkezi sayisi gibi
-
@Elnogate hocam çekoyuz ikimizde inşallah mevzuat işkeliş ve sayısal veri sorarlar
-
Arkadaşlar ulus ilişkiler mezunları çıkmış sorular bağlamında neye bakmalı sizce bir de 6458 den başka kanun bakıyor musunuz