2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Zzeynep Aynılar yalnızca müdür değişti.
-
@samettin hocam günde 40 kişi giriyor ama forumda herkesin olduğunu sanmıyorum daha 2 hafta süreye yayılmış şekilde. Mesela ben 1 temmuzda giricem. Girenler yazar zaten muhtemelen
-
Arkadaşlar bakanlığın “Hayat Eve Sığar” uygulamasından hes kodunuzu 2 saniyede alabilirsiniz.
-
@kymkmadyı öğle sonu hocam
-
Soğuk bir komisyon ciddeler orta şekerli diyebilirim
Kendimi tanıtmamamı istediler İktisat tarihii nedir anlat
Göç politikaları hakkında düşüncen nedir
Suriye krizi
Devlet iktidar karşılaştır
-
@kemankeşş2 Bolum ne hocam sizin
-
@Baelish çekocu arkadaş
-
@kemankeşş2 hocam baya ciddi sağlam sorular sormuşlar bu duruma göre ben de bana soruma ihtimali olarak siyasi tarih siyaset bilimi ve dış politika mevzuat soruları bekliyorum
-
@Pinky Cekocu kişiye de bunlari sormazsin ya
-
@Pinky siyaset bilimi olan bir arkadaşa Bir partinin sembolü geldi adı aklıma gelmedi Dp miydi neydi cumhurbaşkanlarını say
-
@kemankeşş2 anladım o soru önceden de sorulmuş diğer partilere de bakarım Türk siyasal hayatı konuları onlar onlara da bakayım sağol hocam
-
@Baelish benim bölüm ky bana da buralardan gelebilir mi diye tahmin yürüttüm hocam
-
@kemankeşş2 göç politikaları hakkında neler söylediniz?
-
Arkadaşlar mülakat tam saatinde (9.30) başlıyor mu?
-
arkadaşlar, 6458 sayılı kanunda uluslararası başvuruların bizzat valiliğe yapılacağı yazıyor. Fakat göç idaresinin sitesinde uluslararası başvurular sıkça sorulan sorular kısmında il göç müdürlüklerine yapılacağı yazılmış. Hangisini baz alacağız konu ile ilgili fikriniz var mı ?
-
Mülakata giren arkadaşlar maske konusunda ne oldu odada çıkartabilirsiniz mi dediler yoksa maskeli mi devam ettirdiler mülakat sırasında?
-
@Pinky oturduktan sonra isterseniz çıkarabilirsiniz diyorlar .
-
@hustundag onu bende gördüm sen valilik al hocam
-
@jamiryoo tamam hocam, teşekkür ederim cevabınız için..
-
@smithkeynes12 Hocam selamlar. Yapabilirsiniz bence. Birkaç soru haricinde çok zor değildi. Önemli olan aşırı heyecan yapmamak. Şimdiden mülakata girecek olan herkese başarılar.