2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Geçen hafta komisyon değişti demişlerdi.Bu hafta yine değiş ti mi ?kimler var komisyonda arkadaşlar.
-
@redcrossbjk en erken eylül demişti bir arkadaşım 3 hafta filan biraz hayal olur sanki hocam ama inşallah yanılırım 2018 de 70 günde açıklanmış
-
@Ne-önemi-var daire başkanları değişiyor sürekli her hafta bilemiyorum
-
Bu ne zaman açıklanır açıklanmaz söylemeleri tahmin mi duyum mu arkadaşlar?
-
@kemankeşş2 hocam eski mülakatlar da mülakat yapıldıktan sonra gvs vs beklendi, bu süreçte kalan tek şey mülakat idi bu tamamlandığında her şey tamam olacak. O 70 gün beklemeler falan gvs ve bakan imzası gibi süreçlerden oluyordu. Bu sefer öyle 70 gün falan beklenmez, Sn Ok twitte ne dedi beklemenizi kısaltmak için biz pandemi sürecinde üzerimize düşeni yapacağız ki bekletmeyelim. Biz burada ne söylesek zaten tahmin ama öyle 2 ay 1 ay çok uzak bekleyişler bana göre
-
@redcrossbjk temmuz ayı içinde açıklanır bence hatta temmuz ortası gibi geliyor bana
-
@redcrossbjk inşallah hocam hemcecik açıklarlar
-
@güneşşş bizde şubatta girdik eğer Eylül’de atanırsak bizim süreçte 7 ay olmuş olacak
-
@scofieldmustafa e atanalım eylülde artık yani
-
@Marsiyal hocam aşağı yukarı kaç kişi olmuştur sizce gelmeyen en az 75 filan var mıdır
-
Bugün sabah ilk sırada girdim
1-tabi olduğumuz kanununu söyleyebilir misin?
2-Göç nedir?
3-Düzensiz göçmenlerle mücadele için hangi ülkelerle işbirliği yaparsın.
4-İnsan ticareti mağdurları daire başkanlığından bahseder misin?
5-Etik sözleşmesi nedir?
6-Yimer hangi dillerde hizmet veriyor.Sorulanlar bunlar arkadaşlar
-
@Mrtsnr soruların çok güzelmiş hocam kolay gelmiş
-
@Mrtsnr hocam komisyon başkanı kimdi bugün?
-
@kemankeşş2 rahat vardır bence
-
@MiltonKeynes gökçe ok
-
@Mrtsnr bölüm neydi
-
@Pinky kamu
-
@Mrtsnr hocam bende bugün öğleden sonra girdim. Bir önceki alımda yedek 15 idim. Uzun süre yedek sırası gelir gelmez konusu geçti aramızda.Sizde de böyle bir şey oldu mu ?
-
@malthus_emmi gelir mi hocam size şu an kaçta
-
@malthus_emmi Yedeklik konusunda ne dediler hocam ? Bende o sıralardayım ama bana muhabbetini yapmadılar.