2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Biri şuraya açıklandı yazsın
-
@Diego33 çok erken daha Hocam bismillah daha yeni bitti kurum dinleniyordur
-
Böyle beklemesi zormuş hiçbir şekilde öğrenemez miyiz ne zaman açıklanacağını
-
Mülakatlar biteli 1 hafta bile olmadı bazı arkadaşlar çok sabırsız.Kendinizi şimdiden bu kadar çok yıpratmayın.10 Promosyon SGK'da yönetmelikte 1 ayda açıklanır yazmasına rağmen 6 ay sonra açıklandı.Onun için kurumların sağı solu hiç belli olmuyor.
-
Ancak ne olursa olsun kurumun ihtiyacına göre (daha 45 kişilik alımı sürerken yeni ilan gelmesi pandemiden dolayı zaten sürecin çok uzaması ve o arada diğer hazırlıkların yapıldığı bilgisi yeni normalleşme ile hemen mülakat tarihlerinin belli olması ve normalleşme ile sınır hareketliliklerinin artması) gibi nedenlerden dolayı ben çok uzayacağını sanmıyorum en geç Eylül ayı içerisinde iş başı yapılacak şekilde açıklamalar işlemler yapılır diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar benim ilk mülakatımdı şunu merak ediyorum kazananlar mülakat bittikten hemen sonra mı belli oluyor yoksa listeler daha sonra değişiyor mu nasıl belirleniyor kazananlar ? Bir de referans vs etkili mı il göçte referanssız kazanan var mı tanıdığınız bildiğiniz
-
referans etkili oluyor ama referans olmadan kazanan da var bir arkadasım girmişti gecmişti mülakatı.. Bildiğim kadarıyla puanı mülakat sonunda veriyorlar ama listeler de oynama kısmını bilmiyorum Referansı olanlar için belki
-
Bir arkadaşım, Kendisinden önce mülakata giren kişi kapıyı çarpıp çıktığını söylemişti. İnş mülakat komisyonunu etkilememiştir Salak herif
-
@sedatinho ya o kapı sürekli çarpıyordu rüzgardan herhalde benim girdiğim gün her seferinde çarpıyordu sesten anlaşılıyordu birinin mülakattan çıktığı
-
@kpssAdelisi bu soruyu ben de merak ediyorum
-
@kpssAdelisi mülakat hızlı bir şekilde açıklanmadıkça listeler sürekli değişecek referanslar yüzüne. Hiç referans olmadan kazanan var mıdır elbette vardır. Puanlama muhtemelen biz kapıdan çıktıktan sonra yapılıyor yoksa ilk giren kişi üzerinden 800 kişi geçiyor hatırlamaları güç olur
-
mülakat komisyonunda ki biri mülakattan çıkarken hakkınız da hayırlısı olsun demesi ne anlama gelir
-
@Diego33 onu bana da komisyon baskani mulakat bittiginde soylemisti sanki olumsuz oldu da uzulmuyum diye soyledi gibi geldi bana sonraki gunlerde de baya aklimi kurcaladi
-
@shrfth26 bana başkan değil diğer üye dedi elendik diyosun yani
-
Banada en sonda çocuk kaç yaşında diye sordu:)
Söyledim.
Allah bağışlasın dedi.Bu ne anlama geliyor sizce:)
Bence düşündükçe akla binbir şey geliyor. Mülakattan sonra defteri kapatmak gerek. Çünkü hakikaten yoruyor insanı düşünmek..
-
@Diego33 bilmiyorum kardes insallah bi mucize olmustur da listede adimiz olur
-
@shrfth26 inş sag gösterip sol vurmuşlardır
-
@Diego33 aminn
-
@Alles-Klar muhabbet olsun diye sorulan sorular bazilari. Bana da evli misin sorusuna ewet deyince çocuk var mi diye sordular henüz yok dedim. Mulakata giren hemen hemen herkese soruluyodur diye düşünüyorum tanima amacli
-
@güneşşş -de -da kullanımını bilmeyen, referansı özel kelime sanıp büyük harfle başlayan biriyle aynı statüde aynı işi yapmak istemem.