2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ouroboros kardeşim, bu kişi ile tam olarak alıp veremediğin nedir? Daha önce saçma sapan insan falanda yazmıştın. Bazen telefon marifeti kendi de düzeltebiliyor ya da başka bir vurgu yapmak istemiştir. İnsanlar zaten stresli birde birbirimizle uğraşmanın manası yok kardeş.
-
@ouroboros ben de kimle çalışmak istediğine karakter değil de dil bilgisine göre karar veren biri ile çalışmak istemem
-
@ouroboros komiksin sen lütfen yaz arada ciddiyim bak bu zor zamanlarda renk kattın sen giremezsin insallah diyelim o zaman malum istemiyorsun ya benimle birlikte calısmak ama ben her sabah seninle işe baslamak isterdim!Sıkma canını mutsuz olunca yaz buraya rahatlarsın tarzın bu senin.. Bu arada sonuclar acıklanınca yazarım merak edersin sen şimdi ama REFERANSIM yok bakalım artık..
-
@redcrossbjk tesekkürler
-
@Mrtsnr sana da tesekkur ederim katılıyorum
-
Hocam bn buraya da bakmiycam artik cok stresli bir ortam yazdiklarinizi okumadim sadece 2 iletiyi okudum her mulakattan sonra boyle neden boyle anlamadim.baska seylerle mesgul olabiliriz ama tabi aklımiz burda kaliyor. bnm tek temennim fazla uzatmamalari mulakat sonuclarini
-
Buraya iki gün entry girilmeyince kendimi boşlukta hissediyorum:) sonra heveslenip tekrar tekrar giriyorum ki gereksiz bir tartışma, neyse konuyu değiştirmek adına soruyorum; diyelim mülakatlar açıklandı ve il tercihi yapılacak. Birincisi il tercihini neye göre yapıcaz hangi puana göre, mükakat artı yazılının ortalaması mı, puanlarımızı biz görecek miyiz yoksa tahmin üzerine mi yapıcaz
-
@onur06 kardeşim tercihi de açıklanan asıl sırasına göre. Önceki alım sonucuna bakınca sadece asıl sıranız var ve puan bulamazsanız. Yani 4. asıl kazanmışsanız bu sizin sıranızdır, başka bir şey yok. 10 tercihten birine yerleşemezseniz bildiğim kadarıyla kurum kendisi yerleştirme yapıyor
-
@onur06 evet asil kazanan sıra numarasına göre tercih yapılıyor diyelim ki kazandınız ve asil180. kişisiniz ve açılan 1. bölge illerden antalya 2 kişi kontenjanı var siz onu 10 tercih içinden 1 e yazdınız ama asil 20. sırada olanda 1 e yazdı 20. olanın önünde olup ilk sıralarda yazan yoksa 20. asilin Antalya oluyor sizin 2. sıradaki yazdığınızda geçiyor böyle böyle gidiyor 10 tercihinizde de olmazsa kurum ya kura ile ya da otomatik orasını bilmiyorum 200 kişilik kontenjanı tamamlayacak şekilde sizi bir şehire atıyor benim de tecrübem yok bu konuda ama buna benzer bir şey okumuştum
-
@redcrossbjk @Pinky süper açıklama teşekkür ederim
-
@Pinky ha burada benim de tam olarak bilmediğim ve merak ettiğim bir konu var diyelim Antalya 2 kontenjan dedik 20. olan 1 e yazdı ona geldi diğer kontenjanı da diyelim ki 50. olan kişi 5. sırasına yazmış 180. ise 1 e yazdı ya bence yine 50. ye gelir sıra 50. nin 5. tercihi olmasına
rağmen ama tam bilmiyorum bu kısmını -
@Pinky evet öyle oluyor. İsterse 10. Siraya yazsin 50. Girer
-
@Pinky kardeşim üniversite tercihi gibi. Sırası yukarıda olan kişi 10.tercih bile yapsa asıl sırası yukarıda olduğu için o ili kazanır
-
referans, torpil yapıp başkasının hakkına giren kim varsa allah onlara gün yüzü göstermesin hakkımı helal etmiyorum
-
Arkadaşlar birbirimize karşı kırıcı olmayalım buradaki herkes ben dahil mülakatlardan elenmiş kişileriz veya ilk tecrübesi olan arkadaşlarımız da var yorgunuz sabırlı olmaktan sabrımız kalmadı ancak birbimize kötü söz söyleyerek tartışarak bir yere varamayız bilgi alışverişi olsun sadece bu benim hepinizden temennim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum hakkimızda hayırlı olanı hakkımıza versin Allahım..
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum
Eğer bu alım ile il göç uzman yrd. olanlar acaba 2020 KPSS den sonra açılacak denilen guy ilanına başvururlar mı ? -
@Diego33 bunu bana da dediler . valla ben de üzülmüştüm buna
-
@çölkaplanı soruları cevaplayabildiniz mi
-
@Diego33 evet cevaplamıştım ben bide bey diye hitap ettiler yani olumsuz bir hava yoktu
-
@çölkaplanı umutlandırdın bizi koçero