2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@onur06 hemen yapiliyo hocam
-
@Elnogate bu 45 kişilik alımın il tercih listesi göç idaresinin web sitesinden yayımlanmamıştı sadece asil ve yedekler açıklandı, biz illeri nerden görücez
-
@onur06 illeride yayınlıyolar listenin yanında
-
@likiditetuzagı Sitedeki ilgili duyuru açılmıyor, hata veriyor. Hangi iller vardı ki?
-
@bulbasaur
S.NO İLİ ADET
01 AĞRI 3
02 ANTALYA 5
03 BURDUR 2
04 ÇANKIRI 2
05 DENİZLİ 2
06 EDİRNE 3
07 HAKKARİ 1
08 HATAY 5
09 İZMİR 4
10 KASTAMONU 1
11 KOCAELİ 4
12 KONYA 4
13 MALATYA 1
14 KAHRAMANMARAŞ 1
15 ARDAHAN 1
16 IĞDIR 3
17 KİLİS 3
Toplam Kadro Sayısı 45 -
eş durumunda nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
@nurkse06 benım bıldiğim ilk atama olduğu için ve aday memurluktan dolayı birde kurumun 2 yıl da aseletı verdiğini duşünerek eş durumu ataması basta yapılmıyor esiniz size tabi oluyor...
-
@likiditetuzagı teşekkür ederim
-
@komyrd hocam bu 2 yıl asalet konusunda emin misiniz?
-
@redcrossbjk 2 yıl hocam
-
@Elnogate normalde aday memurluk 1 yıl olunca şaşırdım kardeşim ama kazanalim da Allahın izniyle bir şey olmaz ondan EyvAllah
-
Atıyorum istanbulda başladık. 3 yıl sonra yeterlilik verilirken mi başka yere geçiliyor yoksa 5 yıl mı?
-
@Marsiyal hiç bilmiyom hocam bunu biraz kurumun bileceği iş
Sizce ne zaman açıklanır -
@redcrossbjk insallah kardesim kazanalım da çok önemli değil 1 2 sene
-
İstanbul olmamasına şaşırdım bu sefer olur umarım
-
@kemankeşş2 benim bi teorim var.. Geçen alım 7 mayısta sonuçlanmış 20 mayısta belge teslimi bitmiş. Perşembe açıklanmış çarşamba bitmiş.
En geç 16 temmuz açıklansa perşembe belge teslimi biter 29 temmuzda 30 temmuz belki yarim gün olabilir 31 temmuz bayram ama tamamen hissiyat ve tahmin genelde de tutmaz zaten -
@redcrossbjk bayram öncesi inşallah olur ama sanki bayram sonrası gibi geliyor hayırlsı diyelim
-
@kemankeşş2 bu hafta veya haftaya diye düşünüyorum fazla iyimser olabilirim belki
-
@Marsiyal ooo iyimiş hocam fazla iyimser ama imkansız değildir umarım
-
@paretowilfredo üstad il göç için bir duyum ya da bilginiz var mı acaba? Arkadaşlar sizden duyumu olan var mı