2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaslar elinde hukuk soru bankasi pdf seklinde olan var mi ama cikmis sorular haricinde paylasirsaniz sevinirim
-
@extraordinary haklısınız. Bu hafta olmazsa herşey muamma olur bir girdabın içinde buluruz kendimizi
-
Arkadaşlar bu duyum veya ne zaman açıklanacağı ile ilgili direk bir bilgi değil ama yinede bende aynı bilgiyi vereyim yukarıdaki arkadaşları teyit olsun bizim il müdürlüğünden dün birimlerde çalışan uzman sayısı , talep edilen uzman sayisi istemişler yalnız bu direk gelen 200 kişilik için vs diye bir bilgi yok "Acil kodu " ile istendi bu yüzden bu alımla ilgili olabilir.Aslında ilandan sonra istenmiş müdür beyle görüştügumuzde öyle söylemişti.Herkesin hakkında hayırlısı olsun dediğim gibi bu bilgiyi açıklama tarihi ile ilgili ben yorum yapmayım sizler nasıl yorumlarsaniz.
-
Ismail abinin gemiyi bekledigi gibi bekledik bu sonuclari sabirla ve umutla, insallah aciklanmasi yakindir arkadaslar az daha sabir.
-
İnşaallah açıklandığında erdal baggalın yüzündeki o gülümseme gibi gülümseriz inşaallah
-
Aradım açmıyorlar. Gerçi açsalar bile bilgi vereceklerinden değil de.
-
@kuruhasan kurum bilgi vermez dostum
-
Belki ilk defa bı duyum yazıcam. Halihazırda İstanbul il göç idaresinde çalışıyorum. Biraz önce grup çalışma başkanimiz %90bu hafta açıklanacak dedi .GM bı arkadaşı söylemiş. Bu arada merkezi bekliyorum.
-
@alihazars tamam
-
@alihazars Teşekkürler hocam. Bütün duyumlar aynı şeyi işaret ediyor umarım bu hafta bu iş biter.
-
Oktoletmego @
-
@Willsmithh yeni alim icin talep olabilir mi
-
@alihazars istanbuldan memnun musunuz ?
-
@alihazars acaba istanbul kaç kişilik kadro istedi o da çok önemli
-
Umarım bu söylenen duyumlar doğru çıkar burası çok stresli olmaya başladı Allaha emanet olun
-
@adam-simith hocam ben yorum yapmıyorum ne desem havada kalır dediğim gibi yorum sizlerin
-
Ya sabır...
-
Hadi bakalım inşallah... Rabbim yüzümüzü güldürsün.
-
Zehirden acı bir şey varsa o da sabretmektir (Hz Ali) Allah hepimize sabır versin.
-
@aryastark amin