2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ridvan şu durumda dahi ders çalışabilen arkadaşlar merak etmesinler bu sınavı kaybetseler bile bu hayatta elbet başarıyı yakalayacaklar
-
@onur06 o arkadaşlar kimse ben de tebrik ederim.:)) ama ben sadece merak ettiğim ve biraz da kafa dağıtmak için sordum..
-
@ridvan yanlışlıkla sizi tagledim hocam kusura bakmayın:)
-
@ridvan isin ilginc yani tum sene muhasebe calistim geldik hic calismadigim kamu yonetimi puanindan atanacaz insallahh
-
@onur06 est hocam
-
@70kuralliii inşallah be hocam.. ama her halükarda çok emek verdik. Hepimiz... İnşallah olsun bir an önce!!
-
@jhonnybravo hocam valla ben de stresten sürekli ufak şeylerden trip moduna giriyorum benimkine karşı Allah kolaylık versin bizlerle beraber yaşıyorlar süreci
-
Yarın açıklanır mi
-
@kpssAdelisi milyonlarca yürek akıllarda tek soru
-
@kpssAdelisi yarından umutluyuz bakalım ya
-
Rüyamda açıklandığını ve kazandığımı gördüm yazılı sınav açıklanmadan önce de aynısı olmuştu yazılının açıklandığını ve mülakata gideceğimi görmüştüm hemen ertesi gün de yazılı sınav açıklanmıştı bu hafta açıklanacak sanki rüyalarım çoğunlukla çıkıyor uyanır uyanmaz yazayım dedim inşallah bu hafta açıklanır artık
-
Günaydın arkadaşlar. İnşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur..
-
Bugün totem yapıyorum ve ne kurumun sitesine ne de buraya bakıyorum .
-
@jhonnybravo yapana helal olsun
-
@modigliani-0 en azından her saat başı bir kere bakarız.
-
Hoca bitir artık hocaaaaaaa!
-
@komyrd bilgi var mi Hocam ne zaman aciklanir Bakanlik da demistiniz en son
-
@jhonnybravo bugün bacak çalışıcam salonda geliyon mu knk acı eşiğimiz yükselsin
-
@Pinky2 duyumdan daha sağlam kardeşim sağol
-
@jhonnybravo yapamadı