2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@bernaa hocam bir yanlış anlaşılma olmuş siz kpss taban puanını sormuşsunuz kpss taban puanı bu sene 200 kişilik alım için 4000 kişi civarı kişinin il göç yazılısına girmeye hak kazandığı sınavda 81 ile kapattı ama bir önceki 45 kişilik alım için 900 kişi yazılıya hak kazandı ve kpss taban puanı 87 88 civarı kapattı alım sayısı ve sınava kaç kişi çağırılıyorsa değişiyor sabit değil arkadaşın bahsettiği 85 puan kurumun kendi yazılısı 85 ile kapattı bu sene kolaydı sınav ondan oldu sanırım ama 45 kişilik 72 civarı ile kapatmıştı o da değişiyor sınavdan sınava sabit bir şey yok en iyi kpss den artık 90 ve üstü almaya bakmak kafanız rahat olur her türlü sınava girebilirsiniz gerçi az sayıda kişi alımı yapan merkezi kadrolara bazen 90 bile yetmiyor bu sene 91 92 ile kapatan yerler oldu herkese kolay gelsin valla zor işler
-
@snowpatrol *alım sayısı ve sınava kaç kişi çağılıyırsa değil düzeltme alım sayısı ve yazılıya kaç katı kişi çağılıyırsa olacaktı iyi günler
-
@snowpatrol anladım hocam teşekkür ederim cevap için
-
Merhaba. Evrak teslimi/il seçimi için bilgisi olan var mı. Pandemi, salgın vs derken göreve başlayamayacağız diye tedirgin olmaya başladım. Haftalar sonra yine sokağa çıkma yasağı da gelirse taşınma, ev tutma gibi işleri yapmak iyice zor olacak.
-
Whatsapp grubu varsa beni de alır mısınız arkadaşlar özelden yazarsa biri sevinirim.
-
@ayözz beni de katarmısınız arkadaşlar WhatsApp grubuna
-
WhatsApp grubuna beni de ekleyebilir misiniz arkadaşlar
-
Beni de ekleyebilir misiniz watsapp grubuna
-
Whatsap grubumuz var asıl kazananlar yazarlarsa gruba alabiliriz. Il tercihi için önemli
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Whatsap grubumuz var asıl kazananlar yazarlarsa gruba alabiliriz. Il tercihi için önemli
Evet arkadaşlar numaralarınızı Dm den yazın Asil girmek istiyenlrr
-
Seneye il göç için yine 200 kişilik bir alım gelebilir mi sizce ?
-
Merhaba arkadaşlar yedek listeden alım yaptılar mı bilgisi olan var mı? Evrak tesliminden sonra mı yapılır acaba yedeklerden alım?
-
@k-y yarın belge teslimi son haftaya aramaya başlarlar diye düşünüyorum fakat kaç kişi gelmeyecek ortada net bir sayı yok taki yedekleri neye göre aliyolar oda muamma bence
-
@k-y 1. Yedek arandı
-
Merhaba daha önce de yazmıştım ama bir cevap alamadım yedek whatsapp grubu varsa özelden numaramı yazsam beni de ekleyebilir misiniz teşekkürler
-
- Yedek aranmış ama daha aranır feragat vardı 17 kadar en kötü
-
@80üstamadnnmsz pardon en son 3. Yedek aranmış
-
Arkadaşlar sizce 2020 yılı içinde il göç alımı olabilir mi?
-
Arkadaşlar merhaba yedeklerde son durum nedir bilgisi olan var mı?
-
@bilsen Merkezde en son beşinci yedeğin arandığını duymuştum ama il göçü bilmiyorum.