2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Bence ruh sağlığınız için burayı çok fazla takip etmeyin
-
Sosyal bir plartform burası o yüzden düşüncenin paylaşılmasında bir mahsur olacağını düşünmüyorum
-
@Hopefully şaşırır mıyız? tabiki hayır.
-
@Hopefully nerden bu bilgi
-
En makul olanı ders çalışmak şu süreçte. En makul tavsiye de ders çalışma tavsiyesi haliyle. Mantığım hemen kabul ediyor bu durumu. :)) ama gel gör ki içinde bulunduğumuz durum bazılarımız için öylesine muğlak, öylesine girift ve sıkıntılı; kısacası öylesine pis bir halde ki.. şahsen yapabildiğim tek şey sonuçların açıklanmasını beklemek oluyor..
-
@ridvan ders çalışmak çok zor bende sonucu görene kadar motivasyon olmuyor nedense
-
Sayın Gökçe ok şu dakikalar tweetarda baya aktif bizlere bir bilgi verse ne güzel olur
-
@gencbiraday öyle hocam. Beni de "belirsizlik" mahvediyor. Elim kolum bağlanıyor. Hani şu an işsizim, iş aramam gerekiyor. Ama bunun için bile sonuçları bekliyorum.
-
@gencbiraday kesinlikle soralım. Sosyal medya güçlü bir mecra. Fakat yöneticiler ısrarla cevap vermeyince ben şunu anlıyorum: Biraz daha beklemelisiniz... Aksi halde sayın Gökçe Ok birkaç cümle olsun yazardı.. umarım böyle değildir. Daha fazla beklemek zorunda kalmayız. Bu hafta biter bu iş.
-
@ridvan yani benimde aklıma o geliyor ortada bir belirsizlik var ki açıklama yapmıyor gibime geliyor
-
Bence hiç cevap vermeden pat diye açıklarlar
-
Benimde fikrim bu yönde 45 kişilik alımda yinede bir açıklama yapmıştı her ne kadar olmasada bunda yapmamasının sebeplerinden biri yakın zamanda açıklancak olması olabilir
-
Saat 15.00'da aynı tag ile twit atalım arkadaşlar
Böyle yok bugün yok yarın yok en geç çarşamba vs bunlarla olmaz bu iş. O duyumu getiren arkadaşa lafım yok ama bu kaçıncı yani bu kadar da olmaz madem çıkmayacak, çıkmayacak olan lafı bu kadar kesin şekilde söylemezsin.
Her neyse, twit atalım 5 dk sonra başlayalım.
-
Bugün hazır ise kurumun teamülü gereği yarın açıklanır açıklanmazsa bu hafta da bitti onun için sosyal medyayı aktif kullanalım herkes 2-3 twit atsa retweet yapsa en azından sesimiz duyulur.
-
Miş miş miş de muş muş muş...
Hep bu şarkı geliyor aklıma. Daha önce de söyledim kpss çalışanlar çalışmaya devam etsin bu mülakattan elendiğimiz zaman kpss'ye 1 2 hafta kalmış olacak belki de daha az süre. Her gün her an beklemeyin. Bugün yarın bu hafta demeyin, temennimiz bu ay olsun dedim. Sanırım birileri bilerek kimse ders çalışamasın diye yapıyor artık öyle düşünüyorum. Mülakattan elendiğinizde elinizde ne kalacak onu düşünün arkadaşlar. Bu süreci defalarca yaşadım bilgisayar başında sabahtan akşama kadar oturduğum günleri bilirim açıklanacak dediler diye. Açıklansın 10 dk sonra öğrenin 1 saat sonra öğrenin ne kaybedersiniz? Kazandıysanız yine kazanmış olacaksınız kaybettiyseniz yine kaybetmiş. Yine siz bilirsiniz, ben aynı süreçten bir arkadaşınız kardeşiniz olarak yazıyorum.
-
@kemankeşş2 hocam benimki duyum değil kendi fikrim temmuz 13 ten beri herkes bir duyum söylüyor bugün 12 ağustos tam bir ay oldu boşu boşuna geçti o zaman kendimi ders çalışmaya motive etmek için artık umudumu kestim o yüzden bende bu 10 günlük zaman diliminde açıklanacağını düşünüyorum. Sizler gibi bende istiyorum ki inşaallah bu dediğimde yanılırım
-
En son Çarşamba açıklanır diyen arkadaşa selam olsunn..
-
@aryastark aynen dostum kpssye girmicem ama girecek olanlar kendilerine yazık ediyor çalışarak geçirseler zamanı kaybetçekleri bir şey yok çalışmayarak geçirseler kaybetçekleri değerli bir zaman var sanki birileri rakip elemek için bombayı bırakıp gidiyor yalnız buna kadar düştülerse sözün bittiği yerdeyiz tabi gerçekten böyle amaçları olmayıp paylaşım yapanlar baş tacı onları tenzih ediyorum
-
@şehzade45 nerdesin başkaaaaan @06TC üstadını da al gelde şurda sohbet edelim biraz. Eğleniyor mu bize bakınca hali keyfi yerinde mi?
-
@Manchester Aynen hocam ben açıkçası aldırış etmiyorumda çalışmama bakıyorum ama bu tarz iddialara inanıp etkilenen arkadaşlar var aslında bugün yada yarın ya da haftaya bir şekilde açıklanacak sonuçlar her gün heves etmek yerine önüne bakmak her açıdan daha faydalı olur gibi geliyor..