2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar 4-5 twit atalım haydi
GöçveİlGöç MülakatSonuçları
-
Bu is persembe biter gibi geliyor bana
-
@70kuralliii valla temennimiz o yönde bizimde kardeşim hadi cuma olsun ama bu haftayı aşmasın yani
-
Bugün de olmadı arkadaşlar umarım bu olmayan son gündür.
-
@06TC üstadın dediğine göre yarın iÇin bitmiş olacağını söylemişti umarım yarın açıklanır ve artık iyi veya kötü bir şekilde kalan yolumuza devam ederiz
-
@gencbiraday ne zaman demişti yarın biteceğini
-
Ben bir sgk mağduru olarak hala "bu ay" diyorum bugün yarın veya bu hafta değil
-
@aryastark bu Sgk insanlarda çok derin yara açmış insallah yaralarınız bu hafta sarılacak diyorum ️
-
@onur06 pazartesi
-
@aryastark haydaaaa ha bugun ha yarin derken bu aya nasıl geldik
-
@jhonnybravo 12.08.2020.
12+8=20
Acaba -
@onur06 +49 ve milliyetçi hareket partisinin kuruluş yıl dönümüüüüü
-
Arkadaş bugün yarın diye diye gına geldi
-
@onur06 Nikah ya da düğün tarihi gibi akilda kalici da olur
-
Yalnız iyi sıyırdık
-
@gencbiraday sormayın hocam yüksele yüksele en sonunda yere çakıldık daha da yükselmem ne zaman aşırı sağlam şekilde duyum gelir o zaman yükselirim bu ay deyince her gün her an beklemiyorum böyle daha iyi sütten ağzı yanan misali
-
@jhonnybravo ben "bu ay muhtemelen" şeklinde duyum almıştım hocam sebebi o. Ha ama yukarıda dediğim gibi çok sağlam duyum gelir o ayrı
-
@aryastark sinirlerim lastik gibi oldu hocam mental olarak iyi hissetmiyorum kendimi . Dün gece televizyon karşısanda gülerken kız arkadaşım geldi tv kapalı neye gülüyorsun dedi. hadi diyelim olumlu olsa sonucum fiil ehliyetimi kaybedecem gibi
-
İnşallah bu cumaya kadar açıklanmış olur sonuçlar hiç konsantre yok ders de çalışamıyorum
-
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Mesela göç için muhasebe çalışmadık ya. Başka buna benzer alım yapan (yazılı sınavında 4 dersin herhangi birinden muaf olunan) bir uzmanlık var mı??