2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 kardeşim neden konuşmak için konuşsun gayet içerden bilgi belliki hangi mülakat sonucunda bugüne kadar gençlere böyle yardımcı olan birini gördünüz, yanlış kelimelerden kaçının lütfen herkes heyecanlı anlıyoruz ama başka şekillerde ifade edin duygularınızı.
-
Bayramdan önce açıklanırsa söylentiler doğruymuş derim hazırlıklar yapılmış pandemi sürecinde gvs gibi şeyler yok bayramdan sonraya kalırsa ve 3 4 ay sürerse açıklanması bir daha da hiçbir söyleme inanmam yetti artık çok zor bir durumdayız dile kolay yazılı 8 şubatda oldu
-
@kemankeşş2 kardeşim yaşanan tecrübelerden edindiğim bilgilere göre sitede yazıyı görene kadar hiçbir şeye inanmamak. 9. veya 8.promosyon sgkda Sn Bakan yakında açıklayacağız demişti bir basın toplantısında bunun üzerine 1 ay geçmişti. Temkinli olmak ve yine de umudu yitirmemek gerek. Biz yine de kötüyü çağırmayalım kardeşim
-
@redcrossbjk haklısın hocam inşallah haftaya bitsin bu iş
-
Arkadaşlar haber izlerken rastladım 24 temmuzda açılış var ve şu anda da sayın bakan İstanbul'da sanırım bu hafta da açılıştan dolayı yoğun olacağından sanmıyorum sayın bakan bu hafta Ankara’da olamayacak sizce bu hafta da olmaz mı bayram sonrasına kalır mı eğer öyle de olursa hayırlısı olsun artık ne yapalım
-
@Pinky Hocam Bakan beyin her işini makam koltuğunda oturarak yapması gerekmiyor bence. Danışmanlarıda imzalayabilir yada e imza şeklinde de onay verebilir. Kaldı ki içişleri bakanı en çok gezen bakan, dolayısıyla işlerin yürümesi için illa bir düzen işleyiş düşünülmüştür bence.
-
Liste bakan beye nasıl sunuluyor onu tam bilemiyorum ama düşüncem içişleri bakanlığının kendine ait bir sistemi mutlaka vardır. Liste sisteme yüklenir ve sistem üzerinden onaylanır. Ben böyle düşünüyorum. Yoksa listenin çıktısını alıp bakanlığa götürüp masada bekletilip onaylatılıp dosyalanıp geri gönderildiğini düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar bakan beyin imza yetkisini devrettiği danışmanları yardımcıları olabiliyordur yoksa her iş günlerce bekler ki çok önemli işleri bizzat inceleyip imza ediyordur
-
@Alles-Klar bürokrasi dediğimiz tam da ifade ettiğiniz şey oluyor. İçişlerinin son alımlarının uzaması da mülki idare amirleri kararnamesi idi. Geçen alımın da uzadığı ortada. Bir öncelik sıralaması oluyordur muhakkak. Bakan bey Ankarada değilken zor görüyorum imzalama olayını.
-
@Pinky açılışa gitmeden önce sunulur belki hocam bütün haftayı istanbulda geçirmez heralde
-
Bakan beyin şehir dışı gezilerini karayoluyla yaptığını sananlar var sanırım:) özel uçakla bi saatte istediği şehre gidebiliyo, haberleri takip ederseniz güne Ankara'da uyanıp öğlen Van'a gidip ordan Elazığ'a geçip gece yine Ankara'ya dönebiliyo arkadaşlar:)
-
Almanya'da mesela, göç uzmanlığı ile ilgili işe alımlarda liste bakanlığa gittiğinde, katolik lisesi mezunu ve 2 senelik halkla ilişkiler ön lisans çıkışlı, Merkel'in partisinin Berlin gençlik kolları teşkilatının il yöneticisi listeyi inceliyormuş arkadaşlar. Gerekli dokunuşları yapıp, kendisiyle aynı meziyetlere sahip genç arkadaşları araya sıkıştırıveriyormuş. Ama böylesi Almanya için daha iyi. Kazanan Alman halkı oluyor.
-
@Alles-Klar E-imza ile hallediliyordur.
-
@alis Almanya Protestan yalnız, bir yanlışın olmasın
-
@alis, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Almanya'da mesela, göç uzmanlığı ile ilgili işe alımlarda liste bakanlığa gittiğinde, katolik lisesi mezunu ve 2 senelik halkla ilişkiler ön lisans çıkışlı, Merkel'in partisinin Berlin gençlik kolları teşkilatının il yöneticisi listeyi inceliyormuş arkadaşlar. Gerekli dokunuşları yapıp, kendisiyle aynı meziyetlere sahip genç arkadaşları araya sıkıştırıveriyormuş. Ama böylesi Almanya için daha iyi. Kazanan Alman halkı oluyor.
Das kommunistisches Manifest und der Geist des Kapitalismus diyorum sana kardeş
-
Büyük ihtimalle bu hafta içi açıklanır tahminimce. Gökçe Bey böyle bir niyetleri yoksa neden söylesin ki. İstese bayramdan sonra da diyebilirdi..
-
@kemankeşş2 bütün temennimiz o yönde
-
Yeni bir haftaya başlayacağız. Yeni umutlar.
Beklediğimiz son hafta olması ve hayallerimize kavuştuğumuz hafta olması dileğiyle.. -
@redcrossbjk Amin. Göç sitesinin duyurular kısmını ana ekrana kısayol yapma etkinliği an itibarıyla başlamıştır
-
@Alles-Klar O güzel haberi buradan almak istiyorum