2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 aynen bazen yer almasına rağmen aranan kelime bulunamadı vs diyor daha ilk saniyeden şok etkisi yapar daha ağır olur en azından aşağılara indikçe alışırsın
-
@redcrossbjk aa bunu yapacak olan yalnız ben değilmişim hocam listenin başından mı sonundan mı başlayacan ben başından başlayacam sanki listenin başlarında tut ki kazanacak olsam bile imkansız geliyor önce oradan başlarım
-
@Pinky her zaman baştan besmele ile kardeşim
-
@redcrossbjk harika
-
08386 yı aradım personel daireyi bayramdan önce açıklanma durumu var mımdedim henüz öyle bir talimat gelmedi dedi siz de arayabilirsiniz
-
@kemankeşş2 bakanlıktan gelmedi daha demekki yada bilselerde pek bilgi vermezler zannımca bakalım bu hafta umutluyuz...
-
@komyrd bakanlığa gönderildi mi ki ?
-
@kemankeşş2 perşembe cumayı bulacak gibi duruyor
-
@komyrd inşallah üstat
-
@06TC üstat bir bilgi alırsa bizi bildirecekti belki bugün bizlere bilgilerini aktarır
-
@komyrd henüz üst yazı yazılmadı demişti merkezde çalışan bir arkadaşımız ama bilmiyorum
-
Arkadaşlar bayramdan önceye önümüzdeki hafta da dahildir.. Yani biz yüksek ihtimal bu hafta diye düşünüyoruz. Haftaya da açıklanabilir..
-
@Alles-Klar Evrak teslimini bayramdan sonraya bırakmamak için bu hafta olma ihtimaline daha yüksek bakıyorum ben. Diger türlü bayramdan önce açıklanmak istenmesinin pek bir anlamı kalmıyor çünkü
-
@guyvomen bende aynı düşüncedeyim.. hatta bu hafta açıklanmaz ise bayramdan sonraya kalır diyorum.. çünkü bayramdan 1 2 gün önce açıklanmasının bir anlamı yok..
-
@Alles-Klar bayramdan önce açıklanıp bayramdan sonra da başlayabilir, öncesinde açıklanıp bayramda olan 4 gün eklenebilir. Olumsuz olmayın dostlar
-
@Alles-Klar evet olabilir açıklansın da üzüleceksek üzülelim sevineceksek bayram yapalım yordu
-
@redcrossbjk Bakanlığa gönderilip gönderilmediğini öğrenebilsek daha net bişey tahmin edilebilir aslında..
-
@80üstamadnnmsz ben geçen sene yargı ve savaş yayinlarini çözmüştüm. Savaş güzeldi zorlayıcı da diyebilirim. Özellikle muhasebesi beni zorlamıştı. KPSS'de denemelerden daha yüksek yaptım.
-
valla arkadaşlar beklemekten ömrümüz gitti bekle bekle kaç yaşına geldik ştandart yok memlekette diye bi söz var ya
-
"(3) Sınav sonuçları, komisyon tarafından tutanağa bağlanır. Başarı sıralamasına göre oluşturulan liste Genel Müdür tarafından onaylandıktan sonra Genel Müdürlüğün internet sitesinde ve Genel Müdürlük hizmet binasında ilan edilir. Ayrıca,asil ve yedek listede yer alan adaylara bildirilir" Liste bakanlığa ilandan önce gönderilmez. Bakan beyin uygunluğu ve talimatı var mı gibi bir izah bilgisi sunulur. Resmi bir yazışma olmaz! Atama işlemlerinde resmi yazı gönderilir. Liste genel müdür onayı ile ilan edilir.