2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
O kadar perşembe perşembe dendi ki diğer günleri tatil gibi sayıyoruz resmen. Belki sabah uyandığımızda açıklanmıştır belli mi olur..
-
İçimden bir ses yarın açıklanacak diyor . Bir an önce açıklansın da iyi ya da kötü belirsizlik bitsin önümüze bakalım
-
@mathilda inşallah içinizdeki ses doğru çıkar ama nedense bende perşembe cuma günü bekliyorum açıklanması umarım yanılırım
-
@Alles-Klar o 200 kişilik listeye bakarken kalp dayanır mı dersin ?
-
Arkadaşlar kendimizi liste de mi aricaz? Mülakatta tc no girip görmüştük ama
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar kendimizi liste de mi aricaz? Mülakatta tc no girip görmüştük ama
Ctrl+f yapıp adınızı arayın. Telefondaysanız tarayıcı menüsünden bul kısmını açıp adınızı yazın...
-
@shepherd eyv hocam
-
@shepherd ıphone kullanıyorum hocam tam olarak nasıl yapıcaz mesala 45 kişilik kazananları açtım direk liste geldi önüme
-
@gencbiraday tamamdır hallettim ️
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar o 200 kişilik listeye bakarken kalp dayanır mı dersin ?
Bunu düşünen bi ben değilmişim
-
En kisa zamanda aciklanir inşallah o hafta bu hafta olsun
-
@Alles-Klar arkadaşın dediği sistem direk adını arat yoksa insan kalpten gider
-
Arkadaşlar burdaki hakeden herkes olsun da geç de açıklansa olur.Allah bizlere nasip etsin bu sefer . Bir de alakasız ama bi yandan da kpss çalışmaya çalışıyorum. Ben hiç deneme almadım, kullanmadım alandan acaba hangi denemeler ösym formatına yakın ve zor yazarsanız cok sevinirim .
-
@gencbiraday öyle yapıcam zaten başkan, benim adımda giren 5 kişi var toplamda. Tüm ihtimaller, hangi durumda soyisim girilecek vs. tam tıkır tetikte bekliyorum
-
@Alles-Klar hay maşallah
-
@gencbiraday tüm heyacanı iliklerime kadar hissedeceğim tek tek bakacağım isimlere
-
@redcrossbjk yapma kardeşim mafeder
-
@gencbiraday en iyisini yapıyor aratsak bu sefer Aradığınız kelime bulunamadı çıkarsa o daha koyar adama şok etkisi Allah korusun tabi ki
-
@kemankeşş2 deneme yanılma yap 45 kişilikte bir sıkıntı olmuyor çıkıyor yani 200 kişiye o heyecanla düzgün bakamam zaten isim aratmak daha iyi
-
@gencbiraday ilk olmaz kardeşim