2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@oflu6197 kâğıtta yazan budur, gerçekte olan Bakan onayıdır. Sgk gece 12de bakan twiti ile açıkladı, sitede sonuçlar 1gun sonra saat 11de ilan edildi
-
@redcrossbjk oradaki onay değildir. Bilgidir ve olur almaktır! Bu oluru veren de elbette ne olacağını bilecektir.
-
@oflu6197 bakan onayı şart ama bu 1 günlük işlem öyle uzun bir işlem değil
-
Artık her gün açıklanma ihtimali var beklicez bakalım
-
@gencbiraday böyle deyince siteye abone, bağımlı oluyorum kardeşim
-
@guyvomen hocam ben evrak teslimini bayramdan sonraya bırakmamak gibi bi kaygılarının olduğunu düşünmüyorum. Çünkü iş yoğunlukları pandemi nedeniyle pek fazla değil. Bana da sanki haftaya açıklayacaklarmış gibi geliyo
-
@redcrossbjk zaman daraldı artık benim şahsi düşüncem perşembe/cuma açıklanır Ama süpriz olma ihtimali de göz ardı etmemek gerek
-
@gencbiraday bana da perşembe cuma en geç açıklanacak gibi geliyor ama yine de emin olamıyor insan
-
Twitter etkinliği mi yapsak yine acaba? ''Bayramdan önce açıklayın'' ricasında bulunsak sesimizi duyan birisi olur belki.
-
@şehzade45 kesinlikle katılıyorum
-
Arkadaşlar bu mülakat sonuçlarının açıklanması ile alakalı bir kaç söylemek istiyorum. Oncelikle ben gecen cuma açıklanmasını bekliyordum cunku bayrama kadar 13 14 gün kalıyordu evrak teslimi için ama olmadı. Simdi Bakan Beyin tv de yaşamış olduğu bir polemik var takip ettiyseniz eğer Bakan Beye fetocuları atıyor gibi bir iftira edildi. Ben kendi adıma yaşanan bu polemiğin sonuçların açıklanmasına etki edeceğini düşünüyorum en azından son bir kez daha bakalım deseler listeye kafadan bir hafta daha uzar. Bilmiyorum belki de havadan nem kapıyorum ama bayrama kadar açıklanmasına dair umidim azaldı.
-
@jhonnybravo evrak teslimi bayramdan sonraya da kalabilir neden olmasın
Polemik olayıda çok etkileyeceğini sanmıyorum zaten hali hazır da fetö iltisak var mı diye bakılıyordur -
@jhonnybravo, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar bu mülakat sonuçlarının açıklanması ile alakalı bir kaç söylemek istiyorum. Oncelikle ben gecen cuma açıklanmasını bekliyordum cunku bayrama kadar 13 14 gün kalıyordu evrak teslimi için ama olmadı. Simdi Bakan Beyin tv de yaşamış olduğu bir polemik var takip ettiyseniz eğer Bakan Beye fetocuları atıyor gibi bir iftira edildi. Ben kendi adıma yaşanan bu polemiğin sonuçların açıklanmasına etki edeceğini düşünüyorum en azından son bir kez daha bakalım deseler listeye kafadan bir hafta daha uzar. Bilmiyorum belki de havadan nem kapıyorum ama bayrama kadar açıklanmasına dair umidim azaldı.
Başkan o konu bakanlığın kritik noktalarına yani üst düzey noktalarına yapılmış bizde isimleri var gibi bir iftirada bulundu metiner.. Dolayısıyla bu konuyu çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Sonuçta ilk defa atanacak insanlar bunlar. GVS de Fetöye dair bişey çıkarsa zaten listeye giremez..
-
Bakanda zaten cevabını verdi.. Çok etki edeceğini sanmıyorum..
-
arkadaşlar ınstagram hesabında goç idaresinin resmi instagram hesabı var ben yazdım sizlerde yazın her gün saatlerce girip cıkıyoruz ıkı satır sizlerde yazın ki unutulmasın sureç ilerlesin tabi ne kadar etkili olur bilemem hatırlatmak istedım...
-
@şehzade45 evet etkili olabilir yapalım bence de
-
@sntn35 çok teşekkür ederim kardeşim
-
Dernek denetçiliği sınavı ne zaman yapıldı pandemiden önce miydi? Heralde erken açıklanmış sonuçları?
-
@Alles-Klar pandeminin alevlendiği zamanlardı
-
@kemankeşş2 erken açıklanmış ama? Gerçi sayı oldukça azmış. Bununla kıyaslayamayız bence, biz bir ordu olduğumuz için