2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Bence bu akşam yapalım etkinliği arkadaşlar
-
Bence acele diyoruz arkadaşlar. Adam bayramdan önce açıklanacak dedi. Etkinliğe cevap verseler dahi yine bayramdan önce derler en iyi ihtimal.. Bence beklemeliyiz, dediği gibi bayramdan önce açıklanmazsa o zaman etkinlikler yapılır.
-
Hadi bu aşkam yapalım kaçta olsun
-
@kemankeşş2 saat 9 toplanalımmm
-
@komyrd yöneticileri etiketlemek daha mantıklı
-
Tag in bir anlamı yok yöneticilerin görnesi amacımız
-
Bu akşam saat 21.00 tüm twiter kullanıcısı adaylar olarak göç idaresini, genel müdür yardımcılarını, daire başkanlarını etiketleyip talebimizi iletelim.
-
@şehzade45 açıklama yapmışlardı yine yaparlar neticede Canlı yayında çoğu duymadı açıklama yapma ihtiyacı duyarlar belki
-
Bence beklenilmesi gerekir. Eğer bayramdan önce açıklanmazsa o zaman daha büyük katılımlı etkinlikler düzenleyebiliriz.
-
@Elnogate açıklanmazsa şayet o zamanda yaparız Hocam ama burada böyle tahmin yürüteceğimize en azından oradan yazıp tweetlerimizi görmelerini sağlayabiliriz
-
Beklenir bayramdan sonrası da ben bu lanet salgının ne yapacağını kestiremiyorum hatta kovid19 a karşı kendi kişisel önlemlerimi de tekrar artırırdım diğer yandan bayramdan sonraya kaldıktan sonra iş işten geçebilir daha çok bekleyebiliriz salgın konusunda Eylül ekim kritik olabilir bu sorundan da tüm dünya kurtulur inşallah
-
Twitter etkinliğini daha sonraya bırakalım bence katilim yuksek olmaz en azindan bu haftayi da bitirelim sabirsiz olmaya gerek yok adamlar hizli çalışıyorlar zaten.
-
Sayın gökçe ok'un açıklaması sonrası tahminim 23'ünde açıklanmasıydı ancak bu tahminimi güncelleyip önümüzdeki hafta açıklanır diyorum, şunun şurasında 9-10 kaldı:)
-
@onur06 *9-10 gün
-
@onur06 Üstad neden tahmini revize ettiniz, kulağınıza gelen bir duyum var mı acaba
-
@redcrossbjk hocam bu hafta liste tamamlanıp bakanlığa gönderilse orda da incelenme durumunu ve 23-24ünde bakanın istanbulda olacağını düşünürsek haftaya açıklanacağını tahmin ediyorum
-
@asımus valla siz bilirsiniz hocam ama bir hafta 10 günlük bi periyot var önümüzde. Biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizi unutacak değiller ya
-
45 kişilik olan Ramazan bayramının olduğu hafta mı açıklanmıştı yoksa sonra mı hatırlayamadım ama bayrama yakın bir tarihti bilen var mı
-
@Pinky Bayramdan önce hocam. 7 mayıs'ta açıklandı
-
@Elnogate unutulmak değil Hocam da ne kadar erken olsa o kadar iyidir zaten yeterince bekledik en azından önümüze bakabilmemiz için sesimizi duyurmamız gerektiğini düşünüyorum. 17 gün geçti. Mesela Sanayi bakanlığı Mülakatı bizden 1 hafta sonra oldu ve bittikten 3 gün sonra açıklandı. TMSF 5 gün sonra. Zaten pandemi süresince bekledik bir de bizim il tercihimiz olacak öyle de bekleyeceğiz sonra hemen başlayacağımızı da düşünmüyorum e böyle olunca da ne kadar erken o kadar iyidir kafasındayım o yüzden De bir şekilde ses duyurmak lazım sahsen ben bugün yaklaşık 10 tane tweet attım gerekli etiketlemeleri yaparak ve genel müdüre mesaj attım bu şekilde her gün yapacağım en azından birisinin aklına düşsek yeter