2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@asımus aynen katılıyorum bu 200 kişilik alım artık sonuçlanmalı dile kolay Aralık sonundan beri gündemde 30 temmuz son olmalı artık yani bayramdan 1 önceki gün bayramdan sonraya kalırsa bu işin sonu yok sonuç ne olursa olsun hayat devam ediyor zaten hayat belirsizlikler dolu bari umalım ve twitleyelim de bu belirsizlik kalksın ortadan değil mi artık
-
Arkadaşlar daha öncede yazdım.Bayramdan önce sonuçlar açıklanacak. Bunu hem sayın Gmy Gökçe OK beyefendi ifade etti hem de sağlam kaynaktan teyitledim. Biliyorum herkes heyecanla sonuç bekliyor ama gün saymak sadece bizleri yıpratır. Başka faaliyetlerde bulunmakta fayda var. Inşallah sadece yan gel yat zihniyetiyle, filanca tanıdığını gölgesinde kalarak haksızlıkla sadece ay ortasında alacağı maaşını düşünen kişiler değil de; bilgi birikimini her geçen gün nasıl daha fazla artıracağını, nasıl daha fazla katkı sağlayacagini diye düşünen ve aksiyon alabilecek 200 kişi kazanır ve şimdiden kazanacak arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@Albayrak58 Başkan bilgi için teşekkürler.. Sadece şunu sormak istiyorum, listenin bakanlığa sunulup sunulmadığı hakkında bir bilginiz var mı acaba? Tşkler tekrardan..
-
@Alles-Klar hocam detayına vakıf olmamakla birlikte henüz bakanlığa ulaşmadı,diye biliyorum. Ancak araştırıp nihai durumla ilgili bilgi paylaşımında bulunacağım.
-
@Albayrak58 Eyvallah.
-
@Albayrak58 hocam kusura bakmayın sizi tamamen unuttuk mülakat tarihleri de 1 2 gün içinde açıklanır demiştiniz açıklandı bayramdan önce açıklanır demiştiniz onu da unuttuk teşekkürler bilgi için dağılabiliriz herkese iyi akşamlar
-
@Pinky teşekkür ederim sizin böyle hatırlamaniz bile mutlu ettiYazılı sinav sonucu kesinlikle 80 81'in altına inmez sınav kolaydi dediğim de bazı arkadaşlar ümitlendirmek için 75 70lerden bahsediyordu. Nitekim, sonuç açıklandı bırakin 80-81i, 85 in altına inmedi. İnsanları yanlış yönlendirmenin anlamı yok. İnşallah dediğimizin arkasındayız. Allah tan bir engel olmazsa bayram öncesi sonuçları görecegiz.
-
@Albayrak58 inşallah hocam bu arada tabii sayın genel müdür yardımcısı ya da başka kurum çalışanlarının açıklamaları da bizi heyecanlandırıyor dikkate alıyoruz tabi ama burası farklı bizden birinden duyum almak ya da elimizden gelen Twit gibi şeyler yapmak daha bir rahatlatıyor bizi burası zaten biraz da bunlar için var bu arada evet hatırlıyorum tüm söylediklerinizi hepsi çıktı bir aksama olursa da sonuçta sizin bizim elinizde olan bir şey değil sizin inşallah bayramdan önce açıklanır dediğiniz gibi tekrar teşekkür ederiz iyi akşamlar
-
arkadaşlar bayrama kadar bekliyoruz artık herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah hak eden arkadaşlar kazanır uzun zaman emek veren arkadaşların kazanması dıleğiyle ...
-
Aynen hocam bayram öncesi biter bu iş evrak teslimine de takılmayın o bayramdan sonra ki ilk hafta da olur
-
@zamane aynen öyle kurbun bayramı arefesine kadar bekleyelim hayırlısı
-
@zamane açıklansında evrak önemli değil şu belirsizlik bitsin
-
Evet ne yapalım artık ama açıklanma ihtimali yüksek herhalde bayrama da zaten 9 10 gün kaldı şunun şurasında açıklanmazsa çok büyük bir katılımlı etkinlik yaparız inşallah herkese bol sabır diliyorum
-
@Pinky bir hafta sabretcez insallah aksama olmaz açıklanır dıye temenni edıyorum...
-
En kötüsü de 10 gündür ders çalışamıyorum umarım bu hafta açıklanır da olmazsa bir an önce toparlanıp Kpss çalışmak gerek
-
@gencbiraday hocam 10 gün değil de her an açıklanabilir gibi düşünün çayınızı kahvenizi alıp masanızda otururken ara sıra kafa dağıtmak için buraya ve GM sitesine bakarsınız sonuçta illa ki 10 gün sonra açıklanacak diye bir şey yok bir bakmışsınız yarın akşam açıklanmış sürpriz olur biliyorum zor ama çalışmaya çalışın
-
@komyrd inşallah hocam tüm temennimiz bu
-
@Pinky hocam denedim olmadı açıklanana kadar beklicem tabi bayram sonrasına kalırsa mecbur başlıcam çalışmaya artık 4 sene bitti ders çalışalı artık yoruldum
-
@gencbiraday yazılı sınav bitti ders bitti mülakat bitti çalışmak bitti bende öyle bıkmışım kardeşim senden daha kötü olanlar var
-
@redcrossbjk öyle kardeşim insallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende sizde kazanırsınız mutlu mesut belge teslimine gideriz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah