2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@komyrd ben merkez göc için sordum o da bi kac gun onceydi
-
@gencbiraday listeleri kast etti sanırım
-
@06TC en düzgün bilgiyi verecek olan arkadaşımızdır
-
Arkadaşlar hani Bakan Bey Ankarada olmayacak vs filan diyoruz ya, Bakan Beyin 4 tane yardımcısı var. Bunların onaylama imzalama yetkisi muhakkak vardır. Yanılıyor muyum?
-
@Alles-Klar dostum bakanlığa giderse 1günlük iş olduğunu öğrendim o konuda rahat ol
-
İl göç olursa süreci Kpss anlamında kapatıcam arkadaşlar sadece 72 de kaldığım kaymakamlık denerim ama oda bu sene yetişmez çünkü ekimde sınavı yapılacak yarın bir gün ilanı gelir
-
@Alles-Klar hocam Sn Bakan az önce twit attı. Yardımcıları ile birlikte bakanlıkta. Ayrıca bugün zaten kabine toplantısı var. Hepsini geçtim, bu insanlar biz gibi saatlerce otobüs, uçak beklemiyor. Listenin kurumdan çıkıp bakanlığa gitmesi yeterli. Sn Süleyman Soylu Beyin bekleteceğini ben düşünmüyorum bu durumda.
-
@redcrossbjk Bende öyle tahmin ediyorum. Hani konuşuyoruz ya bilmem 24 ünde açılış var vs. O açıdan söyledim. Bakan Beyin olmaması durumunda B.yardımcılarının da bu işi yapabileceklerini düşünüyorum.
-
@Alles-Klar hocam yetki devri yapılabilir ama atama işlerini Sn Bakan devretmez sadece yardımcılar inceler ve kendisi paraflar. Diyelim 24ünde Cuma Namazı için istanbula gitti. Namaz biter uçağa atlar Ankaraya gelir. Hepsi 3 saat. Trafik sıkışmış derdi yok bir şey yok hocam yeter ki açıklasınlar yine her türlü aksama yetişir
-
@gencbiraday yetisir hocam ben de gecen sene 75 de kalmistm altyapimiz var yetisir hocam umidi kaybetmeyin insallah il goc uzman yard oluruz da su kpss surecinden kurtuluruz hedefi daralttik mi basari orani artar bence .
-
@redcrossbjk Çok kasıyoruz kendimizi..
Umarım bu kadar kafa yormamızın neticesi iyice kafa dinlemek olur.. -
@Alles-Klar inşallah kardeşim zira çok ihtiyacım var, artık kafam, vücudum kaldırmıyor süreci
-
Havada sonuç kokusu alıyorum yaklaşmakta olan
-
@redcrossbjk hiç sorma.. aynı durumdayım.. Öyle ki BJK maçından bile zevk alamıyorum anlayacağın uç noktadayım:))
-
@Alles-Klar Bir de BJK sevdamız ortak desene. Aslında bizim bu sürece takımdan alışık olmamız lazım
-
@Pinky duyum mu diyeceğim hayır hissiyat diyeceksin sanki kardeşim
-
@sbui61 olabilir hocam aslında en önemlisi kafamızın rahatlaması kazanırsak o moralle altyapımız olduğu İÇin gaza basıp 400 e girmeye zorlayabiliriz
-
@redcrossbjk Takım zaten berbat, ama ben takımdan da berbat haldeyim
-
@redcrossbjk keşke duyum olsa öyle bir şansım yok bayramdan önce bir gün yani önümüzde ki 7 8 gün içinde bir de bakmışım ki burada "sonuçlar açıklandı arkadaşlar herkese hayırlı olsun" yazısını okuyacakmışım gibi bir his var içimde
-
@gencbiraday kpss süreci emin ol bir çok kurum sınavından daha yıpratıcı. Konular deniz derya.. Ama Kaymakamlık konuları oldukça az ve temel var. Kafada rahat oldu mu gelde saldırma...