2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Tmsf ti kazanan toplam 8 kişi var göç de olup
-
@kemankeşş2 masallah masallah 🤲🤲
-
@kemankeşş2 bu kişiler mülakatı kazanmış mı kazanmamış mı ona bakmak lazım. Kazanmışlarsa yedekler için gayet iyi olur..
-
@06TC hadi hayırlı uğurlu olsun herkese çok uzamadan açıklanaçak anlaılan...
-
@kemankeşş2 güzel güzel sürecin uzamasının tek iyi yanı tesellimiz bu herhalde diğer kurumların sonuçları belli oldukça aday sayısı azalıyor
-
@Alles-Klar TMSF ti kazanmışlar işte hocam
-
@kemankeşş2 Bizim asil listede varmıdırlar onu diyorum.
-
@Alles-Klar bakmadım hocam bakmak lazım
-
@Alles-Klar yoklar hocam
-
Daha önce ki alımlara baktım sonuçlar genelde perşembe açıklanmış. 2019da yapılan alım ise 9 mayıs 2019da açıklanmış 5 gün sonra 14 mayısta belge teslim ilanı yayınlanmış ve 10 gün süre vermişler. Bayram onu açıklansa bile evrak teslimi belki bayramdan sonra da yapılabilir
-
Diger kurumlari kazananlardan ilgocun haberi oluyor mu hemen arkadaslar
-
@jokerface hocam bilgi paylaşan arkadaşın dediği gibi listeler hazırsa başka kurumları kazananlar listede olur fakat ilerleyen zamanlarda onların yerine yedekler ikame edilir herhalde
-
Başka bir grupta şimdi de birisi diyor ki genel midir tatile çıkmış daha gönderilmemiş bile
İnşallah fake dir @06TC hocam güveniyoruz size inşallah sizin ki doğrudur nettir -
@Pinky saol hocam
-
@kemankeşş2 Açıklanana kadar türlü rivayetler dönecek anlaşılan
-
@kemankeşş2 senin ağzın neler diyor kardeşim etme
-
@kemankeşş2 hocam sizce genel müdürün illa olması gerekir mi ki yetki devri filan vardı ya poff tahammüllüm kalmadı of ya of
-
@kemankeşş2 onlara itibar etme hocam neticede tanımıyoruz ama @06TC kardeşimiz kurumdan ...
-
@redcrossbjk yok hocam itibar etmeyelim kurumdan birisi yazdı işte 06TC
-
@Pinky gönderilmiştir hocam