2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Alles-Klar evet hocam herşey yıpratıyorda mülakat sonucu beklemek en kötüsü çünkü ders çalışılmıyor odaklanmakta zorluk çekiyorsun birde artık işin son kısmı olduğu iÇin sabrı epey zorluyor
-
@gencbiraday evet hocam oturup calisaym dedim her 2-3 dk da bir kesip foruma, sosyal medyaya gigm sitesine bakiyorum
-
@Alles-Klar kpss çalışmanın en kötü yanı da okuma yazmayı öğrendiğimizden beri okutulan Türkçe matematik tarih gibi derslerin varlığı bunları tekrar etmezsen deneme yapmasan da unutuluyor çalışması da artık çok sıkıcı oluyor tez zamanda kpssden kurtulmak dileğiyle
-
@sbui61 evet hocam olmuyor yapana da helal olsun ben çalışamıyorum daha önceki mülakatlarda da çalışamamıştım
-
Aday arkadaşlar, az önce bir bilgi aldım, sizlerle paylaşmak isterim. Öğleden önce personelde sonuçlara ilişkin görüşme yapılmış. Merkez listesi geçen hafta, İl listesi ise bu hafta başında kesinleştirilmiş. Kurum çalışmalarını tamamlamış. Geriye prosedür işlemler kalmış. Anladığım kadarıyla bundan sonrası Bakanlığın inisiyatifinde. Herhalde iki-üç güne açıklanır. Esen kalın.
-
@06TC bilgilendirme için çok teşekkürler
-
@06TC teşekkür ederiz Üstad 🤲
-
@06TC bilgilerin çok değerli teşekkür ederiz
-
Bir de arkadaşlar, Bakanlığa gitti mi, gitmedi mi? Gitmesi uzun sürer mi, havale süreci uzatır mı? Sorularına takılmayın. Kurumdaki havale evrakları posta ya da kurye ile gönderilmiyor
Göç.net kapalı veri paylaşım portalı üzerinden yapılıyor sevk ve havale işlemleri. Yani kurum işlemleri tamamladıysa 10 saniye sonra evrak bakanlıkta olur. Süreci uzatan, özel kalemim sonuçları Bakan oluruna ne zaman sunacağı, Bakanın ne zaman mesai ayırıp göz atacağıdır. Bildiğim kadarıyla orada evrak tasnifi yapılıyor, her türden evrak harmanlanıp makama sunulmuyor. -
@06TC bilgilendirme için çok çok teşekkürler
-
Elim ne kitap ne pdf açmaya gidiyor şu bir an evvel açıklansa da sonuca göre yolumuzu çizsek kpss ye az kaldı.
-
Özellikle son 1 haftadır gram ders çalışamadım stresten düşünmekten. umarım bu hafta bitmeden bir an önce açıklanır . Zaman hep aleyhimize işliyor çünkü
-
TMSF alımı ve SGK yedekler sonuçlanmış.Buraları kazanıp il göç bekleyenler varsa haklarından feragat etmelerini bekliyoruz.
-
@eomer 3 kişi gitti bir kişi hem merkez hem taşra mülakatına girmişti
-
@06TC çok teşekkürler üstat
-
@06TC coook teşekkür ederiz sağ olun
-
@kemankeşş2 biz sadece 6 ve 7. yedeğe bakmıştık kardeşim onlardan önce olanlara da bakma fırsatın oldu mu?
-
@redcrossbjk baktım hocam 1 kişi hariç hepsi mülakat listesindeydi
-
@kemankeşş2 o zaman 6 kişi gitti diyebilir miyiz
-
@Quesnay bende öyleyim hocam okuyamıyorum hiç bişey